Pretraga

Preminula mlada mažoretkinja: ‘Nisi stavila točku na kraj svoje priče, ali u našoj ćeš biti još dugo’

A- A+

Velika tuga u zagorskoj općini Desinić – u 24. godini života preminula je Ines Švajcar. Od nje se opraštaju Desinićke mažoretkinje čija je članica bila od malih nogu, kao i DVD Hrašće. Sahrana će se održati ovog četvrtka.

Desinićke mažoretkinje opraštaju se od svoje dugogodišnje članice Ines Švajcar koja je preminula u 24. godini života. Njena smrt desinićki je kraj zavila u crno.

‘Tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica’

– Ne postoje riječi utjehe koje bismo mogle sročiti, ne postoje riječi koje bi sada utješile one koji su joj bili najbliži, ali jedno je sigurno – zauvijek će ostati u našim srcima i sjećanjima. Došla je u našu udrugu kao malena djevojčica, a izašla kao odrasla djevojka, ostavila je poseban trag u našoj priči i uvijek zračila posebnom toplinom, napisale su Desinićke mažoretkinje na Facebooku.

Dodaju kako je Ines bila djevojka koja je svojim osmijehom krasila mnoge nastupe, a samo dva dana prije smrti posljednji je put zaplesala sa svojim kolegicama.

– Ines, iako nisi uspjela staviti točku na kraj svoje priče, u našoj ćeš biti još dugo, tvoje ime će se spominjati na još mnogo stranica i živjet ćeš u mnogim sjećanjima. Hvala jer si izabrala baš nas i svoje vrijeme odvajala za mnoge probe, nastupe i našu udrugu.
Naša proslava ostat će nam u posebnom sjećanju jer je naša Ines bila dio nje i svoje posljednje trenutke provela s nama, a objave o istoj ćemo krenuti objavljivati kasnije, stoji u dirljivoj poruci Desinićkih mažoretkinja.

‘Ne postoje riječi koje bi nas utješile’

Od Ines se je oprostilo i Dobrovoljno vatrogasno društvo Hrašće čija je Ines bila članica.

– U dubokoj boli obavještavamo sve prijatelje vatrogasce da nas je iznenada napustilo naš anđeo prekrasnog smirujućeg osmijeha, naša članica Ines Švajcar (23). Ne postoje riječi utjehe koje bi nas utješile. Ništa ne može zamijeniti gubitak voljene osobe i nikakve riječi ne mogu izraziti tugu koju osjećamo, ali sjećanja i uspomene su neizbrisive. Sahrana naše drage pokojnice biti će u četvrtak 27. 4. 2023. godine u 16:00 sati na mjesnom groblju Kraljevec na Sutli. Obitelji, rodbini i prijateljima izražavamo najiskreniju sućut. Pokoj vječni daruj joj Gospodine, svjetlost vječna neka joj svijetli. Anđeo naš, pazi nas i čuvaj, poručili su iz DVD-a Hrašće.

Copy link
Powered by Social Snap