Pretraga

Profesor iz matematike je bio ‘alergičan’ na pisanje kemijskom: Naš novinar se prisjetio srednje škole

Svi sjede s nekim u klupi, samo ti sam. I tako godinama. Priča je to koje se prisjetio Duje, novinar portala srednja.hr, o profesoru matematike iz srednje škole.

matematika

Foto: Pixabay

U posljednjoj epizodi redakcija podcasta naši novinari Ana, Duje i Hrvoje prisjetili su se svojih dana u školskim klupama i, prije svega, profesora. Kako onih omiljenih, tako i onih koji su se svojim negativnim ponašanjem urezali u njihovu pamćenju.

Profesora matematike iz srednje škole Duje se ne prisjeća rado. Nije s njim imao najbolja iskustva. Iako su svi imali ‘prijatelja’ u klupi, obično bi sjedili tako da oni kojima ide bolje, sjede s učenicima kojima matematika nije jača strana, on je dosta vremena sjedio sam, u zadnjoj klupi, a klupa ispred njega je bila prazna.

@srednja_hr Više o profesorima kojih se sjećamo na linku u opisu profila! 👆🏻 #srednjahr #srednja #profesor #nastavnici #ucitelj #matematika #skola #osnovna #osnovnaskola #srednjaskola #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – srednja_hr

Profesoru se posebno nije sviđalo, ispričao je Duje, to što je bilježnica iz matematike bila ispisana kemijskom, a ne običnom olovkom. Zbog toga su, prisjetio se, znale padati i jedinice ako ne bi učinio ono što profesor od njega traži.

Za sve naše priče o profesorima kojih se sjećamo iz škole, pogledajte i poslušajte epizodu redakcija podcasta u videu ispod.

 

matematika
Share via
Copy link
Powered by Social Snap