Pretraga

Rekonstruktivna operacija lica nije ju spriječila da postane model

A- A+

Sophie Russel, autistična 16-godišnjakinja, prije manje od dvije godine doživjela je brutalan napad vršnjaka nakon koje je morala proći rekonstruktivnu operaciju lica. Nakon napada nije vjerovala kako može ostvariti san i postati model, ali joj je to ipak uspjelo.

Sophie Russsel (16) prije manje od dvije godine vraćala se iz škole kad ju je dočekala skupina od devetoro djevojaka i mladića, koji su je
brutalno pretukli. U napadu je doživjela teške ozljede, nos joj je bio slomljen, kosti lica smrskane, a usne napuknute. Zbog iznimno jake traume lica, djevojka je morala obaviti rekonstruktivnu operaciju lica.

Iako je od malih nogu sanjala o tome da postane model, nakon incidenta nije više vjerovala da je takvo što moguće, a samopouzdanje joj je dotaklo dno. Ipak, u inat napadačima, ali i pojačane želje za ostvarivanjem cilja, nakon samo godinu i pol na dobrom je putu da ostvari ono što je željela.

Nakon brutalnog napada, samopouzdanje djevojke dotaknulo je samo dno. Iako je od četvrte godine sanjala o karijeri modela, nakon incidenta više nije vjerovala u mogućnost da se time bavi. Ipak, odlučila je ne dozvoliti da je nesretni događaj slomi, i danas zahvaljuje zlobnicima koji su je napali, jer je nakon toga postala ambicioznija i snažnija.

Izdvojeni članak

Stravičan slučaj u Splitu: Studentica jedva preživjela brutalan napad

– Modeling je bio ono o čemu sam sanjala od malih nogu. Nakon napada i ja i moja obitelj osjećali smo se užasno, ali operacije i savjetovanje sada su gotovi i osjećam se kao nova osoba, ispričala je Sophie.

Danas je Sophie u finalu nacionalnog natjecanja u modelingu, a njezina karijera ide uzlaznom putanjom, Ova djevojka pokazala je da ponekad vrijedi izreka ‘svako zlo za neko dobro’, ukoliko smo dovoljno uporni da ostvarimo zacrtano.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap