Pretraga

Slagalica 2014 – Složi svoje rješenje za nagradni fond od 36.000kn

A- A+

Nakon uspješnog projekta Ideja godine, jedinog business plan contesta za srednjoškolce u Hrvatskoj, Srednja.hr započinje projekt „Slagalica – Složi najbolje rješenje“. Riječ je o Case Study natjecanju isključivo namijenjenom za hrvatske srednjoškolce te je prvi ovakav natječaj koji za cilj ima spojiti tvrtke i kreativne mlade ljude. Zlatni partner projekta je INA d.d., a srebrni Hypo Banka.

Slagalica

Tvrtke zadaju poslovni slučaj za koji žele da srednjoškolski timovi ponude najbolje rješenje. Slučaj može biti temeljen na situaciji koja je već postojala ili o situaciji pred kojom se tvrtka tek nalazi. Tvrtka odabire svog asistenta koji odgovara na pitanja timova tijekom trajanja natjecanja. Od srednjoškolaca se zahtjeva da analiziraju slučaj te da kreativnim rješenjima nađu najbolji ishod. Tvrtka odabire format (Excel,Word, Prezzi) u kojem se rješenje dostavlja ovisno o tipu slučaja koji može biti iz bilo kojeg područja. Područje primjera su marketing, prodaja, ljudski potencijali, financije, organizacija, istraživanja.

Tvrtka izabire tri najbolja tima koji će predstaviti svoj projekt na finalu u Zagrebu koje će se održati u Zagrebu prostorima zlatnog sponzora INA d.d. gdje će se izabrati pobjednik i nagraditi finalisti. Srebrni partner projekta je Hypo banka, a partneri su Hrvatski akademski sportski savez, HTC Hrvatska, Zagrebačka škola ekonomije i managmenta.

INA d.d.Prirodni plin – Kako ga najbolje iskoristiti

Hypo banka i Hrvatski akademski sportski savezOsmislite slogan za hrvatski sustav sveučilišnog natjecanja – UniSport

HTC Hrvatska Dizajn novog HTC telefona

Zagrebačka škola ekonomije i managementa Kako prodati Hrvatsku? Kako privući međunarodne studente na ZŠEM?

Vremenik

  • 17.3.- 4.5.
    Otvaranje natječaja, promocija na stranici i društvenim mrežama, video predstavljanje projekta, obilazak srednjih škola u Hrvatskoj i djeljenje brošura
  • 5.5. – 8.5. Revizija Slagalica
  • 9.5. Poziv za tri najbolja tima u Zagreb
  • 19.5. Finale u prostorima INA d.d.

Nagrade za timove

Nagrade za tri najbolja tima svake Slagalice koja dolaze na finale u prostore INA d.d.

  • 1. mjesto – 4,000 kn
  • 2. mjesto – 2,000 kn
  • 3. mjesto – 1,000 kn

Mentor ili mentorica pobjedničkog tima dobiva stimulaciju
1,000 kn

Mentor ili mentorica drugoplasiranog i trećeplasiranog tima dobiva stimulaciju
500 kn

Napomena: Mentor ili mentorica moraju biti srednjošolski profesori

Dodatne informacije:

Na našim web stranicama možete pronaći informacije za koliko je sudionika dopuštena prijava u svaki projekt. Sve službene prijave i dodatna pitanja postavljaju se preko maila [email protected] na koje odgovoraju asistenti iz tvrtki partnera.

Neovisno o formatu prijave, prva stranica prijave mora sadržavati službeni logo projekta, logo portala Srednja.hr, logo partnera, službeno ime tima, članove tima te ime mentora ili mentorice koji mora biti srednjoškolski profesor ili profesorica. Nije nužno da timovi imaju mentore ili mentorice.
Više informacija možete pronaći na www.srednja.hr/Slagalica, Facebook pageu Slagalica ili putem maila [email protected]

Slagalica – Složi svoje rješenje je jedini business plan contest za srednjoškolce u Hrvatskoj u organizaciji portala Srednja.hr. Riječ je o Case Study natjecanju isključivo namijenjenom za
hrvatske srednjoškolce te je prvi ovakav natječaj koji za cilj ima
spojiti tvrtke i kreativne mlade ljude. Zlatni partner projekta je INA
d.d.
, a srebrni Hypo Banka. Partneri projekta su Zagrebačka škola ekonomije i menagementa, HTC Hrvatska i Hrvatski akademski sportski savez.