Pretraga

Srednjoškolac najdražem profesoru poklonio tenisice kakve je oduvijek želio

A- A+

Pokloni koje darujemo profesorima i profesoricama za maturu ili rođendane često se svode na nekreativna pera, rokovnike i cvijeće. Nemojte, krivo shvatiti, svaki znak pažnje je lijep, ali učenici rijetko izlaze iz okvira u odabiru poklona. Zato je priča o ovom učeniku koji je najdražem profesoru poklonio tenisice postala veliki internetski hit.

Thomas Walser/ Twitter

Izdvojeni članak

Mama odbila poklon od 200kn jer nije bio na popisu njene kćeri

Thomas Walser, profesor u srednjoj školi u Lubbocku i Texasu jednom je usput svojim učenicima kako je u njihovim godinama žarko želio tenisice Air Jordan 12. Valjda je u tom razgovoru napomenuo i koji broj cipela nosi, jer ga je prošloga tjedna upravi s ovim tenisicama iznenadio učenik Hector Montez.

Montez je profesoru zahvalio što je uvijek bio iskren prema njemu.

– Rekli ste nam da su vam ovo najdraže tenisice još u drugom razredu. Rekli ste nam i veličinu, ali se vjerojatno toga ni ne sjećate, rekao je Hector poklanjajući tenisice.

Profesor je tenisice odmah isprobao, dodavši kako je baš takve želio kada je imao 12 godina. Obojica su priču objavili na Twitteru, gdje su pokupili više od sto tisuća lajkova i na desetke tisuće retweetova.

Srednjoškolac najdražem profesoru poklonio tenisice kakve je oduvijek želio
Share via
Copy link
Powered by Social Snap