Pretraga

Što vas čeka nakon faksa i prvog zaposlenja saznajte na predavanju stručnjaka HZZ-a

A- A+

Klub studenata psihologije Feniks pri Hrvatskim studijima organizira zanimljivo predavanje na temu zapošljavanja nakon studija, ‘Što kada se zaposliš?’. Na tribini će usluge koje nudi HZZ predstaviti upravo psihologinje sa Zavoda za zapošljavanje.

Foto: Facebook

Više nego sam proces pisanja i obrane diplomskog rada, te polaganja završnih ispita, studente viših godina fakulteta muče pitanja što, gdje i kako će raditi nakon faksa i kako uopće do posla? Među glavnim pitanjima je i ono što se dogodi kada se zaposle?
Kako bi se sve takve nedoumice riješile, a mladi se pravilno informirali, na Hrvatskim studijima održat će se predavanje o cjeloživotnom profesionalnom usmjeravanju.

Izdvojeni članak

‘Hoću raditi, a lijepa naša vezala mi je ruke i samo mi krade vrijeme’

– Psihologinje Hrvatskoga zavoda za zapošljavanje predstavit će analizu zapošljavanja psihologa temeljem podataka iz evidencije HZZ-a. Također, prezentirat će podatke istraživanja koji govore o tome što poslodavci očekuju od radnika iz različitih profesija! Osim navedenoga, dobit ćete uvid u različite aktivnosti i poslove koje osmišljavaju i provode psiholozi Zavoda u području profesionalnog usmjeravanja i razvoja ljudskih potencijala, stoji u opisu događanja.

Ovaj informativni događaj održat će se u petak, 24. veljače u 13 sati u dvorani Šibenik.
O uslugama HZZ-a govorit će i Katarina Ćurković, rukovoditeljica Odsjeka za profesionalno usmjeravanje i Tajana Kurilić, viša stručna savjetnica Odsjeka u sklopu 10. Tjedna psihologije.

A kad ste već na Kampusu, u sklopu istog to tjedna možete sudjelovati u nacionalnom mjerenju raspoloženja pod imenom ‘Dobar dan! Kako ste?’. Mjerenje vrše studenti psihologije sve do 24. veljače u Menzi Borongaj.

Copy link
Powered by Social Snap