Pretraga

Teška prometna nesreća u Osijeku: Poginulo troje mladih, jedna djevojka teško ozlijeđena

A- A+

Teška prometna nesreća se dogodila noćas u Osijeku u kojoj je troje mladih izgubilo život, a jedna djevojka je teško ozlijeđena i nalazi se u bolnici. Policija je objavila kako su poginula dvojica mladića od 20 i 24 godine te 25-godišnja djevojka, dok je 21-godišnjakinja hitno prevezena u bolnicu.

Do sudara je došlo kod remize, u Ulici cara Hadrijana, rekli su portalu dnevnik.hr u PU osječko-baranjskoj.

– Vozač osobnog automobila, 20–godišnji hrvatski državljanin, upravljao je vozilom kolnikom Ulice Cara Hadrijana. Brzinu kretanja vozila nije prilagodio stanju i uvjetima na kolniku te je izgubio kontrolu nad upravljačem. Vozilo je sletjelo s kolnika u park, udarilo u drvo i zaustavilo se, priopćila je policija.

Od osječkih vatrogasaca dnevnik.hr je doznao da su poziv dobili noćas u 4:53. Na teren su izašla dva vatrogasna vozila i devet vatrogasaca. Preživjelu 21-godišnjakinju, koja je sjedila iza suvozača, izvukli su vatrogasci, koji su morali rezati lim automobila. Trenutno je u bolnici i u teškom je stanju s ozljedama mozga, prsišta, trbuha, kostiju. Iz osječke bolnice potvrdili su da je djevojka na intenzivnoj njezi te da je stabilno, no s teškim ozljedama.

– Ona je trenutno stabilno i nije životno ugrožena. Sada je na respiratoru, prati se rad svih vitalnih funkcija, potpuno je zbrinuta i nadamo se dobrom ishodu, kazao je za dnevnik.hr dežurni anesteziolog Klinike za anesteziologiju i intenzivno liječenje osječkog KBC-a Ivan Jurić.

Isti medij navodi kako je vozač iz Tenje, mjesta kraj Osijeka. Automobil je završio udaljen na desetke metara od ceste, prepolovljen, a dijelovi su razbacani posvuda uokolo.