Pretraga

U posljednjih sedam dana policiji prijavljen nestanak šest mladih osoba

A- A+

U prošlom je tjednu nestalo šest mladih osoba. Policija i njihovi bližnji mole za pomoć pa ako ste ih vidjeli ili imate bilo kakvu korisnu informaciju kontaktirajte internet stranicu nestali.hr ili se zaputite u najbližu policijsku postaju.

Thomas Walter Ungar (16) je visok 168 centimetara, ima kestenjastu ravnu kosu, velike zelene oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Thomas Walter se u ponedjeljak, 20. listopada, udaljio s adrese u Rijeci, Franje Čandeka, u nepoznatom smjeru. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu trenirku.

Lorena Perković (16) je visoka 162 centimetra, ima ravnu kestenjastu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Lorena se u utorak, 21. listopada, udaljila s adrese u Zagrebu, Zagrebačka avenija, u nepoznato. U trenutku odlaska na nogama je imala bijele tenisice ‘starke’, a sa sobom je nosila maslinastu torbu.

Tajana Deronja (17) visoka je 170 centimetara, ima crnu gustu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Tajana se u srijedu, 2. listopada, udaljila s adrese u Brodu Moravice, Donja Dobra 8E, u nepoznatom smjeru. U trenutku odlaska bila je odjevena u bijelu majicu i mjestimično poderane uske traperice.

Magdalena Baučić (17) je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Magdalena se u nedjelju, 19. listopada, udaljila s adrese u Splitu, Gundulićeva ulica, u nepoznato smjeru. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

____________________________________________________________________________________________________

Dejana Špoljarić (14) je visoka 155 centimetara, ima crnu ravnu kosu, sive oči i slabije je tjelesne građe. Dejana se u nedjelju, 19. listopada, udaljila s adrese u Bjelovaru, Prgomelje 26, u nepoznatom pravcu. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

____________________________________________________________________________________________________

Antonija Starčević (17) je visoka 175 centimetara, ima ravnu svijetloplavu kosu, velike svijetloplave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Na gornjem dijelu lijeve noge ima veći madež. Antonija se u srijedu, 22. listopada, udaljila s adrese u Vojniću. Vojišnica 96, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu, gornji dio crne trenirke s kapuljačom, traperice i smeđe ravne čizme s resama.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap