Pretraga

Učenica se spremala na operaciju i doznala da ima koronavirus: Razred i učiteljica u samoizolaciji

A- A+

U Hrvatskoj ponovno raste broj zaraženih koronavirusom, a prema jučerašnjim službenim podacima Kriznog stožera RH u 24 sata imali smo 56 novih slučajeva. U Lovranu je zaražena i jedna učenica, zbog čega su svi učenici njenog razreda, kao i učiteljica, završili u samoizolaciji.

Foto: Unsplash

Kako piše Novilist.hr, učenica trećeg razreda Osnovne škole ‘Viktor Car Emin’ u Lovranu pozitivna je na COVID-19. Potvrdila je to i ravnateljica škole, Iva Erceg.

Izdvojeni članak

Oglasio se zagrebački noćni klub: Četiri osobe koje su ondje tulumarile zaražene koronavirusom

– Nakon što je stigla potvrda da je učenica, koja je posljednjeg dana nastave bila u školi, pozitivna, poduzeli smo sve potrebne mjere. Dezinficirali smo školu te je obavljeno testiranje učenika njezinog razrednog odjela na koronavirus. Učenici razreda i učiteljica nalaze se u samoizolaciji te čekaju rezultate testova koji bi trebali biti gotovi u roku od 48 sati, rekla je Erceg, prenosi Novilist.hr.

Spomenuti list doznaje i da učenica nije imala nikakvih simptoma.

Za pozitivan nalaz saznala je tek nakon završetka nastave, a njeno testiranje na COVID-19 u KB-u Sestara milosrdnica bilo je obavljeno jer se spremala na operativni zahvat.

Učenica se spremala na operaciju i doznala da ima koronavirus: Razred i učiteljica u samoizolaciji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap