Pretraga

[VIDEO] Švedski stol i glazba uživo: SC organizirao večeru dobrodošlice za studente

A- A+

Studenti u Splitu obilježili su početak nove akademske godine večerom iznenađenja u studentskoj menzi, odnosno restoranu Kampus. Za večeru studenti su se morali prijaviti i imati COVID potvrde, a za one koji to nisu imali, SC je osigurao besplatne testove na ulazu u halu. Studenti su bili oduševljeni hranom na večeri za koju kažu da nikada bolju nisu probali, pogotovo ne u menzi.

Foto: Screenshot YouTube, cateringsc split

Švedski stol, glazba uživo i light show u menzi zvuči kao jedan dobar vic, no za studente u Splitu Studentski centar organizirao je upravo takvu večeru dobrodošlice povodom nove akademske godine.

SC osigurao besplatno testiranje

U restoranu Kampus studenti koji su se prijavili za večeru morali su imati COVID potvrde, a za one koji ih nisu imali, SC je osigurao besplatno testiranje na ulazu u restoran.

– Samo da pohvalim osoblje ovog restorana što nam je omogućilo ovako lijepu večer i želim svima poželjet dobrodošlicu, rekao je jedan student.

Izdvojeni članak

Zapanjujući prizori iz menze: Ovako je sinoć izgledala večera kojom su iznenadili studentice

Na meniju su bili i tartufi

Iako je u početku bilo planirano da će studentima za večeru biti potrebna iksica, SC je ipak odlučio da im to neće biti potrebno te da će večera biti besplatna. Studentima se najviše svidio crni rižoto, a na meniju su bili čak i tartufi.

– Ovi tartufi su jedni od najboljih koje sam ikad probao, fenomenalni su. Hrana je perfektna, nikad nisam bolje ovako probao, u menzi pogotovo, izjavio je student na večeri.

Nakon večere studenti su zaplesali uz glazbu uživo.

– Ja sam kao student zahvalan SC-u i volio bih da se ovako nešto ponovi, poručio je student.

[VIDEO] Švedski stol i glazba uživo: SC organizirao večeru dobrodošlice za studente
Share via
Copy link
Powered by Social Snap