Pretraga

Za ambiciozne i željne učenja: Banka nudi plaćenu praksu studentima iz Ukrajine

A- A+

Zagrebačka banka ambicioznim studentima iz Ukrajine nudi jedinstvenu priliku za stjecanjem iskustva u bankarskom sektoru. Ukrajinski studenti koji se trenutno nalaze u Hrvatskoj imaju priliku odraditi plaćenu praksu u jednoj od vodećih hrvatskih banaka.

placena praksa

Foto: Brooke Cagle, Unsplash

Kako bi za vrijeme krize iskazala solidarnost s onima kojima je pomoć najpotrebnija, Zagrebačka banka organizira plaćenu praksu za studente iz Ukrajine u trajanju od 3 do 6 mjeseci tijekom koje mogu steći vrijedno iskustvo u bankarskom sektoru. Studenti će tako moći naučiti nova znanja iz raznih područja i organizacijskih cjelina kao što su korporativno poslovanje, maloprodaja, IT, sigurnost, ljudski potencijali, rizici i drugo. Praksa je dostupna na lokacijama diljem Hrvatske, kao što su Zagreb, Split, Rijeka, Pula i Osijek.

Studenti će za vrijeme prakse imati priliku za osobni i profesionalni rast, a na raspolaganju će im biti mentorstvo iskusnih kolega koji su stručnjaci u svom području. Jedini uvjeti su izvrsno poznavanje engleskog jezika te želja za učenjem i napretkom. Kako bi praksu uskladili s fakultetskim obvezama, studentima će biti omogućen fleksibilan raspored.

Svi zainteresirani mogu se javiti putem obrasca za prijavu.

Za ambiciozne i željne učenja: Banka nudi plaćenu praksu studentima iz Ukrajine
Share via
Copy link
Powered by Social Snap