Pretraga

ZET-ovci pomoću nagradne igre pokušavaju smanjiti broj švercera

A- A+

ZET na razne načine pokušava suzbiti švercanje po tramvajima, no to im nije uspjelo ni snižavanjem cijene pokaza kao ni ukidanjem kupovanja karata putem SMS poruka. Stoga su pomislili kako bi možda nagradna igra trebala uroditi plodom. Naime, od 9. rujna pa sve do kraja studenoga traje ZET-ova nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati samo učenici i redovni studenti koji kupe godišnju pretplatničku kartu. Sudionici mogu osvojiti tjedne, mjesečna kao i glavnu nagradnu igru.

Švercanje po tramvajima ili autobusima, to jest korištenje javnog prijevoza bez karte, postalo je svakodnevnica velikom broju građana. ZET tomu na razne načine pokušava stati na kraj, no ni snižavanje cijene pokaza te ukidanje kupovine karata SMS porukama nije urodilo plodom. Stoga su se odlučili na malo zabavniju metodu, to jest nagradnu igru.

Izdvojeni članak

ZET-ova ekipa posjećuje škole kako bi učenici produžili pokaze

Sudjelovati mogu svi učenici i redovni studenti s godišnjim pokazom

Od 9. rujna pa sve do kraja studenoga traje ZET-ova nagradna igra u kojoj mogu sudjelovati svi učenici i redovni studenti koji kupe godišnji pokaz. Ako ulazite u spomenutu populaciju, čim kupite godišnju pretplatničku kartu, automatski sudjelujete u nagradnoj igri.

– Svaka ispravna registracija na uređaju za registraciju i poništavanje karata bit će automatski evidentirana te zabilježena kao jedan ulazak u nagradnu igru’, naveli su na službenoj stranici ZET-a.
Nagrade su podijeljene u tjedne, mjesečne i glavne. U glavne dobitke ulazi prijenosno računalo te četiri tableta, dok je 12 mobitela i 20 knjiga osigurno za tjedne nagrade.

Izdvojeni članak

Francuska je švercanje u javnom prijevozu pretvorila u nacionalni sport

Ukupno će se podijeliti 32 vrijedne nagrade

Svakih sedam dana pomoću slučajnog odabira računala izvlačit će se dobitnici tjednih nagrada, kada će najsretniji sudionici postati vlasnici mobilnih uređaja Samsung E2121B ili knjiga AGM-a.
U mjesečnim izvlačenjima postoji određeni raspored, a dodjeljuju se četiri tablet računala VIVAX tablet TPC-7151.

U rujnu će se izvlačiti jedna mjesečna nagrada između svih evidentiranih registracija s učeničkim godišnjim pretplatnim kartama, dok će se u listopadu nagraditi jedan učenik i jedan student. Zadnjeg mjeseca nagradne igre, izvučeni dobitnik biti će samo jedan redovan studenti koji ima godišnji pokaz.
Glavna nagrada je HP-ovo prijenosno računalo Pavilion g6 koje će osvojiti korisnik učeničke ili studentske godišnje pretplatne karte kojeg odabere računalo između svih evidentiranih registracija u razdoblju od 9. rujna do 30.studenoga 2013.

Treba napomenuti da se u istom tramvaju i autobusu možete samo jedanom registrirati sa svojim godišnjim pokazom tijekom jedne vožnje.
Stoga, ako imate godišnju kartu, ne zaboravite se registrirati prilikom svakog ulaska u tramvaj i autobus, jer ćete na taj način povećati šanse za osvajanje nagrada.

ZET-ovci  pomoću nagradne igre pokušavaju smanjiti broj švercera
Share via
Copy link
Powered by Social Snap