Pretraga

I ZET si je produljio nadolazeći vikend pa sve tramvajske linije mijenjaju vozni red: U centru se uvodi i nova stanica

A- A+

Pred nama je blagdan Svih Svetih, a povodom njega ZET je već uveo izmjene u svom voznom redu, koje se prvenstveno odnose na pojačanje linija prema većim zagrebačkim grobljima. Još u utorak i srijedu tramvajske će linije prometovati uobičajeno, nakon čega sve do ponedjeljka mijenjaju svoj vozni red.

foto: srednja.hr

Kako su priopćili iz ZET-a, od četvrtka je na snazi posebna regulacija javnog prijevoza u Zagrebu.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Umirovljenici nezadovoljni mladima u tramvaju, a neki suosjećaju: ‘Možda je cijelu noć lumpao ili ljubio!’

– Na blagdan Svih svetih, u četvrtak, 1. studenoga,  na linijama 2, 5, 9, 13 i 15 primjenjivat će se nedjeljni vozni red, dok će na linijama 4, 6, 7, 8, 11, 12, 14 i 17 prometovati veći broj tramvaja u odnosu na uobičajeni nedjeljni raspored. Kako bi se olakšao prelazak putnika iz tramvaja na autobusne linije terminala Kaptol, ovisno o broju putnika, uspostavljat će se dodatno tramvajsko stajalište u Ilici, neposredno uz Trg bana Josipa Jelačića. U petak, 2. studenoga, tramvajske linije prometovat će prema subotnjem rasporedu vožnje poručuju iz ZET-a.

Inače, dodatne autobusne linije prema grobljima su uvedene još prošle subote, a u četvrtak, 1. studenoga, vozit će i autobusi izvanrednih linija: Kaptol – Mirogoj; Kaptol – Mirogoj – Krematorij; Kvaternikov trg – Srebrnjak; Dubrava – Miroševec; Dubec – Markovo Polje i Podsused-centar – Poljanica – Gornja Bistra.

Ako ste među onima koji planiraju koristiti spomenute linije, bacite oko na njihove trase koje se nalaze na ovom linku.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap