Pretraga

Tko najviše zna u razredu? Sada to možete jednostavno provjeriti!

A- A+

Biti najveći znalac u razredu nije samo stvar dobrih ocjena – stvar je društvenog statusa, ali i osobne satisfakcije. Budući da se i najboljim učenicima dogodi da nekad ‘kiksaju’ i dobiju lošiju ocjenu od onog najlošijeg u razredu, ponekad je teško objektivno odrediti tko zaista najviše zna. Sve do sad. Našoj platformi za učenje dodali smo novu funkciju i to je ovaj sustav upravo učinio nekoliko puta boljim. Riječ je o mogućnosti stvaranja grupa gdje se možete natjecati s ostalim korisnicima – u znanju!

Popis grupa | kvizovi.srednja.hr

Platforma kvizovi.srednja.hr postala je još malo bolja. Naime, od sada se tamo možete natjecati sa svojim prijateljima, kolegama iz razreda ili škole, ali i postati dio neke puno veće zajednice koja se okuplja oko istih interesa.

Predstavljamo vam novu funkciju – Grupe! Novi dio platforme za učenje koji će zajedničko učenje učiniti zabavnijim, a u svako društvo unijeti malo pozitivne kompetitivnosti!

Svatko tko ima korisnički račun na ovoj platformi može kreirati grupu, a u nju možete pozvati sve svoje prijatelje, kolege i poznanike putem linka.

U grupu možete dodavati pitanja preko posebnog gumba namijenjenog za to na svakom pitanju. Unutar samih grupa generiraju se top liste prema broju točnih odgovora i njihovim težinama. Također, jednom kad odgovorite na pitanje moći ćete vidjeti kako su drugi odgovarali, odnosno jesu li znali odgovor ili ne.

Svaki put kada netko doda pitanje u grupu koje ste član, dobit ćete notifikaciju. Osim toga, ako postoje pitanja u grupi na koja niste odgovorili, obavijest o tome ćete dobit čim uđete u grupu. Ako netko u grupu doda pitanje na koje ste već odgovorili, mjerit će se ocjena koju već imate iz tog pitanja.

Sada možete kreirati različite grupe – za vaš razred, kako biste napokon doznali tko je najviše zna; za vašu grupu prijatelja, kako biste napokon dokazali dominaciju u poznavanju serija; za vašu ekipu, kako biste otkrili tko zna više o Ligi prvaka; za vašu grupu na faksu, kako biste provjerili tko je najviše spreman za test. Naravno, možete napraviti grupu samo s vašim prijateljem, curom, dečkom ili s kim god želite, i tako neprestano voditi duele u znanju!

Opcija je mnogo, a nama vama je da odlučite u kojima sve područjima želite izazvati svoju ekipu. U galeriji pogledajte kako jednostavno možete dodavati pitanja u grupe.

Za srednjoškolce smo pripremili grupu Srednjoškolska liga 2020./2021. u kojoj će se pojavljivati pitanja iz cijelog razdoblja srednje škole. Okušajte se u postojećim pitanjima i dodajte vlastita pitanja kako biste otkrili koliko su drugima zanimljiva i teška.

Ako pripadate ovogodišnjoj generaciji maturanata, svakako uđite u grupu Maturanti 2020./2021. U ovu grupu smo mi dodali neka pitanja iz teme Državna matura. Pozivamo sve vas da sami dodate pitanja i odgovarate na pitanja. Pa da vidimo koji maturant ove godine najviše zna!

Za zaljubljenike TV kvizova postoji grupa Tko želi biti milijunaš. Okušajte se u pitanjima iz popularne emisije i saznajte koliko znate u odnosu na druge.

Još uvijek nemate korisnički račun na platformi kvizovi.srednja.hr? Nema problema, napravite ga u svega nekoliko sekundi!

Tko najviše zna u razredu? Sada to možete jednostavno provjeriti!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap