Pretraga

Dijelimo ulaznice za dvije predstave u ZKM-u na našem Instagramu

A- A+

I ovoga puta srednja.hr se brine za vaše kulturno uzdizanje te iz tog razloga dijelimo čak 6 ulaznica za 2 predstave u ZKM-u. Do karata možete doći na našem Instagram profilu, ako napravite nekoliko koraka.

https://www.instagram.com/p/BtAyHbvlxm4/

Dijelimo 2×2 karte za predstavu Alisa u zemlji čudesa koja će se održati 31.1. u 11h, te dvije karte za predstavu Proba orkestra koja će se održati 3.2. u 20h.

Alisa u zemlji čudesa – vizualni i glumački spektakl

Zagrebačko kazalište mladih nudi drukčiju i originalnu priču o Alisi koja ne želi odrasti, strahujući da će ako se to dogodi ostati bez mašte. Predstava je namijenjena svim generacijama, djeci od devete godine naviše, roditeljima, bakama i djedovima.

Doživite spektakl boje, svjetlosti i glazbe – finale s pjesmom Alisa Ivanke Mazurkijević i Damira Martinovića Mrle.

Predstava je dobila četiri nagrade na ovogodišnjem 18. Naj, naj, naj  festivalu i to: Renata Carola Gatica za najbolju režiju;  Petar Leventić za ulogu Kraljice u kategoriji najbolje sporedne muške uloge; Isidora Spasić i Igor Vasiljev ( za najbolju scenografiju) te Decker+Kutić za najbolju kostimografiju.

U predstavi glume: Anđela Ramljak, Barbara Prpić, Marica Vidušić, Rakan Rushaidat, Sreten Mokrović, Vedran Živolić, Dado Ćosić, Petar Leventić, Edvin Liverić, Mateo Videk, Robert Budak, Tina Orlandini.

Proba orkestra – pogled iza kulisa

Glumci ZKM-a zaista i sviraju na sceni u orkestru, pa je tako na sceni glumačko-glazbeni sastav koji pokušava izvesti probu. Beskonačni pokušaji probe orkestra publiku nasmiju, jer se u svađama muzičara prepoznaju životne i društvene situacije.

Uz glumce ZKM-a, koji su za ovu izvedbu radili  i glazbene probe, u orkestru sviraju i mladi akademski glazbenici koji su imali poduku iz glume.

Glumačko-glazbeni ansambl: Milivoj Beader, Robert Budak, Dean Krivačić, Barbara Prpić, Danijel Ljuboja, Maro Martinović, Frano Mašković, Pjer Meničanin, Nadežda Perišić Radović, Dora Polić Vitez, Anđela Ramljak, Slavko Sobin, Petra Svrtan, Mladen Vasary, Marica Vidušić, Mateo Videk, Janko Franković, Pavle Golubić, Lana Juranić, Marin Živković.

Dobitnike ovog giveawayja izvlačimo 29.1. Sretno svima!

Copy link
Powered by Social Snap