Pretraga

Fanovi primijetili grešku u zapletu epizode Prijatelja: ‘To je dokaz Phoebeine ludosti’

A- A+

Ove jeseni obilježit će se 25. godišnjica emitiranja Prijatelja, serije za koju nitko nije ni sanjao da će steći planetarnu popularnost. Iako je posljednja je epizoda emitirana 2004., neki zapleti još uvijek su pokretač žestokih rasprava, a oni koji vole ‘tražiti dlaku u jajetu’ i danas nailaze na neotkrivene greške u zapletima. Jednu od njih nedavno je primijetila i korisnica Reddita.

 

Prosječnom fanu Prijatelja ime epizode ‘The One with the Screamer’ vjerojatno ne govori mnogo, no upravo je u toj epizodi jedna korisnica Reddita primijetila poprilično veliku grešku na setu.

Da bi joj bila uvažena garancija na pokvareni telefon, Phoebe u spornoj epizodi pokušava kontaktirati proizvođača i to putem Monicina telefona. Služba za korisnike stavlja ju na čekanje, dok joj istovremeno automat javlja kako je sljedeća na redu za razgovor. No, Phoebeino čekanje na liniji malo se odulji, ali ona odlučuje biti ustrajna i bdjeti pored telefona puna dva dana dok na posljetku ne shvati da se poziv naplaćuje jer je zvala u drugu saveznu državu. U bijesu razbije Monicin telefon i daje joj broj kompanije koju može pozvati radi popravka.

I ništa ne bi bilo neobično u Phoebeinom dvodnevnom bdjenju nad telefonom, no onaj s kojega je pozivala službu za korisnike uopće nije bio uključen u struju ni prikopčan na mrežu. Ne sama slušalica (jer je telefon bežični), nego bazna stanica koja je kabelima trebala biti spojena s fiksnom telefonijom.

Screenshot iz serije Prijatelji

– Ovo je još jedan dokaz Phoebeine ludosti, ustvrdio je jedan od komentatora objave na Redditu dok su drugi u komentarima otkrivali slične propuste, poput onoga da su Chandler i Joey u jednoj epizodi gledali ugašeni televizor.

Fanovi primijetili grešku u zapletu epizode Prijatelja: ‘To je dokaz Phoebeine ludosti’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap