Pretraga

Gejmeri su malo na aparatima: Procurila snimka novog GTA VI, pogledajte kako izgleda

A- A+

GTA VI je procurio. Potvrdio je to i Rockstar Games nakon što je u 90 videa prikazan gameplay iz rane faze razvoja te nove igre u megapopularnom serijalu. Snimke su potvrdile što se šuškalo već neko vrijeme. Nova će igra biti smještena u Vice Cityju, virtualnom pandanu Miamiju, a imat će po prvi put i žensku protagonisticu po imenu Lucia.

GTA VI

Screenshot iz snimke koja je procurila iz Rockstar studija
Foto: Youtube screenshot

Nakon hakerskog napada koji je, prema pisanju stranih medija, izveo 16-godišnjak na udaru se našao Rockstar Games.

Procurilo 90 različitih snimki

Riječ je o jednom od najpoznatijih studija za razvoj videoigara, megaprodavanih klasika poput serijala Grand Theft Auto, Red Dead Redemption i Max Payne. Najteža posljedica neovlaštenog upada u njihov interni sustav distribucija je preko 90 videa svuda po internetu.

U tim se videima, o kojima posljednjih dana bruji internet, vidi gameplay novog, među gejmerima željno iščekivanog nastavka u serijalu – GTA VI. Radi se o snimci koja, vidljivo, pripada ranoj fazi razvoja, no dovoljno da potvrdi neke osnovne informacije o mehanici igre i radnji.

Konkretno, baš kao što su mediji spekulirali posljednjih godinu dana, GTA VI po prvi puta uvodi ženskog protagonista. Zove se Lucia, a veliki dio gameplaya koji je procurio, tiče se upravo nove protagonistice. Jedan dio igre odnosi se i na protagonista po imenu Jason, a više o tome svemu možete pogledati u videosnimci ispod.

‘Nevjerojatno smo razočarani’

Rockstar je sinoć potvrdio da su doživjeli hakerski napad prilikom kojeg su procurile snimke iz ranog perioda razvoja novog nastavka u megapopularnom serijalu Grand Theft Auto.

– Nedavno smo doživjeli napad prilikom kojeg je treća strana neovlašteno i ilegalno pristupila i preuzela povjerljive informacije iz našeg sustava, uključujući snimku iz rane faze razvoja sljedeće Grand Theft Auto videoigre. U ovom trenutku, ne predviđamo nikakve probleme niti dugoročne posljedice na razvoj naših tekućih projekata, istaknuli su iz Rockstara.

Istaknuli su i žaljenje što su fanovi kultnog serijala na ovaj način dobili informaciju o novoj igri u serijalu.

– Nevjerojatno smo razočarani što su ikakvi detalji o našoj budućoj igri s vama podijeljeni na ovakav način. Naš rad na novoj Grand Theft Auto igri nastavit će se po planu i ostajemo predani našem cilju, da vama, gejmerima, omogućimo iskustvo koje uistinu nadmašuje očekivanja, dodali su.

Uskoro će gejmere obavijestiti o napretku projekta, a kad igra bude spremna, na adekvatan će je način, kazali su, predstaviti javnosti. Svima zahvaljuju na podršci u ovoj situaciji.

gta 5 hd mod
Share via
Copy link
Powered by Social Snap