Pretraga

Glazbenici koji imaju jedan ili više ludih alter ega

A- A+

Mnogi slavni glazbenici u svojim performansama ponekad idu iz krajnosti u krajnost. Kod nekih se radi o kreativnom nastupu punom mašte, dok je kod drugih riječ o osobinama njihovih drugih ličnosti. Donosimo glazbenike koji imaju osim jedne, više prilično ludih ličnosti.

Mnogi glazbenici kako bi uspjeli zabaviti javnost čine sve i svašta kako bi u tome uspjeli. Neki su samo jako maštoviti, dok drugi imaju alter ego, ili čak više njih, koji im omogućuju da budu uvijek zanimljivi i nepredvidivi. Glazbenici su te svoje ekstra ličnosti prihvatili, i ne smatraju to kao nešto loše. Portal ChaCha donosi glazbenike i njihove podvojene ličnosti.

Izdvojeni članak

Glazbenici koji su krenuli stopama slavnih roditelja

Nicki Minaj ima dva alter ega

Planetarno popularna Nicki Minaj poznata je po svom provokativnom ponašanju i više ličnosti. Jedan njen alter ego zove se Harajuku Barbie, a drugi Roman Zolanski. Budući da ima jedinstven stil oblačenje i života, ponekad je teško reći kada igra ulogu, a kada je prirodna. Poznato je i da je androgeni David Bowie koristio alter ego pod nazivom Ziggy Stardust, a Lady Gaga se oblačila u muškarca i taj alter ego nazvala Jo Calderone.

Čak i pop diva Beyonce ima alter ego, Sash Fierce, koju je kreirala kako bi održala seksi, provokativnu osobnost na pozornici odvojenu od njene prave osobnosti. Jednom je čak izjavila kako u stvarnom životu uopće nije takva. Nakon nekog vremena je napokon umirovila Sashu Fierce rekavši kako se konačno osjeća dovoljno ugodno sa samom sobom te da joj taj alter ego više nije potreban.

Bono Vox mijenja čak tri alter ega

I zvijezda countryja Garth Brooks odlučio je krenuti u drugom smjeru kod kreairanja svoje glazbe, pa je u trenucima kad je pjevao alternativni rock sebe nazavo Chris Gaines. Frontmen U2-a Bono Vox ima čak tri alter ega, imena The Fly, Mirrorball Man I MacPhisto.

Izdvojeni članak

Glazbenici koji se kriju iza maski: Pjevušite im hitove, ali ne znate kako izgledaju

Reper Eminem je otkrio svoj alter ego imena Slim Shady davne 1997. kada je objavio album ‘The Slim Shady EP’ i nakon toga je nastavio repati nekad kao Slim Shady, a nekad kao Eminem. Njegova kolegica iz zabavnjačke industrije, pop pjevačica Shakira, također ima alter ego. Njezin je objelodanjen 2009. kada je objavilo album ‘She Wolf’. Svoju je drugu ličnost objasnila kao životinjsku, odnosno primitivnu stranu svoje ličnosti, zbog koje samoj sebi može oprostiti kada napravi nešto što nije trebala.

Drugu ličnost ima i Paul Mcartney

Izgleda da je u svijetu slavnih i poznatih moderno imati alter ego, stoga jednog ima i njezina kolegica Christina Aguilera. Njezina druga ličnost zove se Xtina, a koristila ju je 2002. kada je obojila kosu u crnu, promijenila kompletan imidž i tetovirala svoj alter ego na vratu.

Izdvojeni članak

Glazbeni dragulji koji mogu perfektno otpjevati baš svaku pjesmu

Muzičari teško da mogu postati legende kao što je to postao Paul McCartney, pa bi stoga svatko pomislio da je njemu alter ego nije potreban. Ipak, i on je imao drugu ličnost, koju je kreirao za vrijeme snimanja jednog albuma. Njegov je alter ego bila žena imena Gladys Jenkins.

Miley Cyrus, mlađahna zvijezda o kojoj u zadnje vrijeme pišu svi svjetski mediji, također ima alter ego imena Hannah Montana. Pitanje je bi li Miley bila toliko slavna danas da nije bilo Disneyeve serije Hannah Montana u kojoj se proslavila. U toj je seriji Miley glumila djevojku koja vodi dupli život kao pop zvijezda i obična učenica.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap