Pretraga

Krankšvester rasprodao Tvornicu za sutrašnju promociju albuma koji je već svima dobro poznat

A- A+

Osječki hip hop duet Krankšvester sutra će pred rasprodanom Tvornicom kulture u Zagrebu, promovirati album ‘Krankšvester IV’, s kojeg je nekolicina singlova već dobro poznata širokoj publici. Gaber, Dubai, Retardiranu i druge hitove, sutra će zajedno sa Settom i 3ki Stilom pjevati više od 1.800 ljudi.

Ovaj dvojac organizira šutke već gotovo deset godina, a postali su prepoznatljivi od samog početka po otrovnim rimama i tvrdim beatovima.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Ovo morate vidjeti: Krankšvester objavio mrak spot koji se sprda s danceom 90-ih

Kao bend i kroz solo projekte skupili su osam izdanja sve dok u proljeće 2017. nisu izbacili «Gaber», ultimativnu party himnu i bez sumnje najveći regionalni underground hit godine, koji je primjerice na YouTubeu skupila preko 3.1 milijuna pogleda.

Naklon rave/eurodance/gaber kulturi preuzeo je primat na njihovom aktualnom albumu, a kakav spektakl pripremaju za sutra ostaje nam za vidjeti.

Treba reći da je Krankšvester svim svojim dosadašnjim izdanjima, uključujući i zadnje, ostao daleko od mainstream medija, ali su itekako zahvatili publiku svih profila.

O tome svjedoči podatak da će nakon sjajnog nastupa na festivalu “Drito iz Tvornice” i rasprodanog koncerta promocije albuma u Velikom pogonu Tvornice kulture, bend 27. listopada nastupiti i u Dom Sportova. Novi susret sa zagrebačkom publikom bit će prilika da koncertno predstave album “Krankšvester IV” u dvorani u kojoj ih je još prošle godine malo tko mogao zamisliti.

https://www.youtube.com/watch?v=PF97Xjv3K8U&index=6&list=PLTH5OcvKg9Sczq9YygDQ9WHZBpf5eoo0L

Share via
Copy link
Powered by Social Snap