Pretraga

Mladom zagrebačkom bendu pet profesora iz srednje došlo na koncertnu promociju prvog albuma

A- A+

Mladi zagrebački bend Big Strip Gorila, s kojima smo prije nekoliko dana napravili veliki intervju, dobio je snažan vjetar u leđa na koncertnoj promociji svoga prvog albuma ‘Moment’.

foto: Igor Magdalenić

Naime, na taj njihov koncert došla je peteročlana delegacija iz XIII. gimnazije, koju su pohađala tri od četiri člana benda. Profesorice likovne i glazbene umjetnosti, profesor tjelesnog te dvije profesorice hrvatskog jezika, u srijedu su uveličale promociju albuma Big Strip Gorile.  

Izdvojeni članak

Video: Mladi zagrebački bend snimio ozbiljan singl

Jedna od profesorica koja je nazočila koncertu, rekla nam je da su ih njihovi bivši učenici, još prije mjesec dana došli pozvati na koncert. Kako se u XIII. gimnaziji profesori često druže i u slobodno vrijeme te ostaju povezani s đacima nakon što maturiraju, rado su se odazvali pozivu.

– Super smo se zabavili na koncertu te nam je samo žao što nije trajao i dulje. Po gužvi koja je bila u Tvornici se vidi da su dečki vrlo popularni. Osobno su mi se toliko svidjela da evo već sedam dana ne vadim njihov CD iz playera u automobilu. Jako smo ponosni na njih, rekla nam je svoje dojmove Ana Đordić, jedna od petero profesora koji su nazočili promociji albuma Big Strip Gorile.

Kako dečki zvuče, kao i veliki intervju koji su nam dali uoči koncerta, možete pogledati na ovoj poveznici.

Copy link
Powered by Social Snap