Pretraga

Natječaj za najgori hrvatski bend: otvorene prijave

A- A+


Izdvojeni članak

Heavy metal – saznajte što niste znali!

Iako mnogi showovi i natječaji traže najbolje bendove, pjevače ili kuhare, jedan zagrebački punk bend odlučio se na nešto potpuno drugačije i objavio Natječaj za najgori hrvatski bend. Punkeri su u suradnji s zagrebačkim Radio Studentom i diskografskom kućom Spona organizirali natječaj u kojem traže sve bendove, pojedince i kantautore koji se smatraju iznimno lošim, ali se također ne ustručavaju to pokazati u javnosti.

S obzirom da su razni klasični natječaji ‘dosadili svim normalnim ljudima’ zagrebačaki punk/funk/rock/hc/butchrowing kvartet Dosh Lee i Radio Student organiziraju Natječaji za najgori hrvatski bend. Pobjednik natječaja, onaj najgori od najgorih imat će nastup u KSETU, ali i priliku live nastupa na Radio Studentu.

Izdvojeni članak

‘S faksa na kavu, s kave na pivo’ pjevaju ska punkeri

Nestručni žiri sastavljen od propalih kvazimuzičara i slučajnih prolaznika

Organizatori napominju kako se mogu prijaviti svi koji zvuče iznimno loše i to potkrijepiti sa snimkom koja pokazuje nekvalitetu benda, a sve prijave šalju se na adresu [email protected].
Nestručni žiri koji broji propale kvazimuzičare iz benda Dosh Lee, bitange i probisvjete Radio Studenta i slučajne prolaznike odabrat će šest finalista koji svoj antitalent mogu prikazati kroz tri live emisije ‘3600 sekundi’ na Radio Studentu.

Žiri koji je podlegao vezama, poznanstvima, kuveratama i drugim koruptivnim metodama već je izabrao bendove koji su svirali i prve dvije emisije na Studentu, a bend koji želi pokazati koliko je grozan može nastupiti u trećoj emisiji na Radio Studentu, 21. prosinca.

Nagrada još slađa: nastup u KSETU i plaćanje pića organizatorima

Osim toga najgori od najgorih, pobjednik pobjednika, za kaznu će svirati kao predgrupa sastavu Dosh Lee na promociji njihova drugog albuma ‘Kaktus Galaktus’ koja će se održati u zagrebačkom klubu KSET, 10. siječnja 2013. godine.

U Natječaju za najgori bend organizatori su kazali da pobjednik svih pobjednika sam plaća putne troškove do KSET-a, sam plaća piće sebi, barem jedno sastavu Dosh Lee, dva diskografskoj kući Spona i neograničen broj pića ekipi bitangi i probisvjeta s Radio Studenta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap