Pretraga

Nema više drame što ćeš objaviti na Instagramu: Otvoren prvi selfie room u Hrvatskoj, evo kako izgleda

A- A+

Na zagrebačkom Velesajmu otvoren je selfie room. Ovih se dana tako možete fotografirati ispred desetak dobro osvijetljenih pozadina pa iznenaditi svoje pratitelje na Instagramu.

“Prvi puta u Zagrebu, čak i u Hrvatskoj, nudimo posebno interaktivno PHOTO iskustvo. Beskrajna zabava za tebe i tvoje frendove. Sve što ti treba za dobru fotku je osmijeh i malo kreativnosti. Za sve ostalo smo se pobrinuli mi. Beskrajna zabava za tebe i tvoje frendove. Sve što ti treba za dobru fotku je osmijeh i malo kreativnosti. Za sve ostalo smo se pobrinuli mi”, stoji na službenim stranicama Selfie Rooma.

Kao da si u Londonu

 

Ovih ćeš se dana tako moći uslikati u business classi vrhunskog aviona, u Londonu pored poznate crvene telefonske govornice, možeš i popiti kavu u svom vrtu ili jednostavno odabrati jednu od ponuđenih monokromatskih pozadina za svoju genijalnu fotku. Možeš se poigrati crno-bijelom iluzijom i ubaciti malo boje ili uslikati svoju ekipu pokraj F.R.I.E.N.D.S vrata.

“Naravno, ne staješ samo na fotografiranju, mogućnosti su bezbrojne…Tik-tok, Boomerang, video za frenda, video za rođendan, obiteljska fotka. Detalji poput neonskih lampi, svjetljiki, kada, naljepnica ili cvijeća fotku će napraviti još boljom i originalnijom”, stoji dalje u objašnjenju.

Za koga je selfie room namjenjen?

Selfie Room je, kako ističu njegovi kreatori, namijenjen apsolutno svima koji se žele fotografirati te se na taj način zabaviti. I male i velike, i mlade i stare. Uz rezervqaciju termina za obično fotkanje, prethodnom najavom se može zakupiti prostor na određeno vrijeme.

KAKO SE KUPUJE KARTA?

“Kartu kupuješ dolaskom u prostorije Selfie rooma. Obavezna rezervacija termina putem maila na info@selfieroom.hr ili telefonom na +385 98 1379 053 Platiti je moguće gotovinom ili karticama”, pojašnjavaju iz Selfie Rooma.

Tako su u Selfie Roomu može obaviti profesionalno snimanje, snimanje psotova, reklama te različitih oblika proslava. Selfie Room pronaći ćete, kao što smo spomenuli, na zagrebačkom Velesajmu, na adresi Avenija Dubrovnik 15, u paviljonu 10, na prvom katu. Radno vrijeme od ponedjeljka do četvrta je od 14 do 20 sati, a od petka do nedjelje od 14 do 22 sata.

Nema više drame što ćeš objaviti na Instagramu: Otvoren prvi selfie room u Hrvatskoj, evo kako izgleda
Share via
Copy link
Powered by Social Snap