Pretraga

Opet žalbe na Lady Gagu

A- A+

technorati.com

Turneja Born This Way Ball Tour Lady Gage privukla je još više pozornosti nakon što su tajlandske vlasti kritizirale njezin scenski nastup. 

Kako piše Sun, Ministarstvo kulture Tajlanda optužilo je Bad Romance zvijezdu da je uvrijedila stanovnike Tajlanda neprikladnim prikazivanjem njihove zastave tijekom njezinog koncerta u Bangkoku prošli mjesec. Lady Gaga navodno je obukla tradicionalno tajlandsko pokrivalo za glavu i bikini tijekom koncerta, te je također sjedila na motoru na kojem je bila tajlandska zastava. Ipak, popularnu pjevačicu tajlandske vlasti neće tužiti. 

Ovo naravno nije prvi put da se Lady Gaga našla u neprilici na svojoj Born This Way turneji. Turneja je već počela u kontroverznom tonu u travnju kada su vlasti u Južnoj Koreji naredile da koncertu mogu prisustvovati samo odrasli i zabranile da itko ispod 18 godina može doći vidjeti svoj uzor. Dobno ograničenje nametnuto je jer su vlasti tvrdile da je Gagina izvedba neprikladna i previše opscena za djecu.

Prošli mjesec bila je primorana otkazati i svoj koncert u Indoneziji jer su se islamske grupe protivile njezinom vulgarnom stilu.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap