Pretraga

Saborski zastupnik otkrio što je radio kao razrednik Dinamovog junaka Oršića

A- A+

Pravi spektakl na utakmici Lige prvaka navijačima Dinama sinoć je priredio igrač Mislav Oršić, pogodivši gol suparničke Atalante čak tri puta. Ovom hat-tricku 26-godišnjeg Zagrepčanina svjedočio je na tribinama i njegov bivši razrednik, danas saborski zastupnik MOST-a, Marko Sladojev. Nakon utakmice je otkrio par crtica iz školskih dana zvijezde Dinama.

Mislav Oršić; screesnhot: YouTube; GNK Dinamo Official TV

– Mislav Oršić pozlatili ti se svi oni izostanci koje sam ti kao razrednik opravdavao! Trebao sam biti nogometni skaut, a ne vjeroučitelj!, napisao je na svom Facebook profilu zastupnik Marko Sladojev nakon sinoćnje pobjede Dinama nad Atalantom u utakmici Lige prvaka.

Sladojev, inače veliki navijač Dinama, Oršiću je bio razrednik u Osnovnoj školi Ante Kovačića u Španskom, a otkrio je za Index.hr kako je zvijezda Dinama još i tada bila zainteresirana samo za nogomet.

– U osmom razredu zaljubio se u jednu djevojku pa sam je zamolio da malo utječe na njega oko učenja i dolazaka u školu. Morali smo mu puno toga opravdati, ali isplatilo se, njegov trud se isplatio. Nije ga zanimalo baš ništa osim nogometa dok je bio dijete, kazao je Sladojev za Index.hr.

Napomenimo za kraj i kako je sinoćnjim hat-trickom Oršić ispisao povijest svoga kluba, postavši prvi igrač Dinama koji je na utakmici Lige prvaka zabio tri gola. UEFA ga je uvrstila u zbor za najboljeg igrača prvog kola, a svoj glas možete mu dati ovdje.

Saborski zastupnik otkrio što je radio kao razrednik Dinamovog junaka Oršića
Share via
Copy link
Powered by Social Snap