Pretraga

Sada je zadnji trenutak za tetovažu prije ljeta: Donosimo nekoliko prijedloga!

A- A+

Još malo i dolazi ljeto – mnogima omiljeno godišnje doba. Postoji puno razloga zašto volimo ljeto, no tople temperature su sasvim sigurno pri vrhu ljestvice. Napokon se možemo skinuti iz kaputa i džempera te se prebaciti u ljetnu odjeću koja ne pokriva toliko. Između ostalog, to znači i da će se napokon moći vidjeti vaše tetovaže!

Posljednjih godina su tetovaže prestale biti egzotične i skoro svi ih imaju. Dobro, možda je to pretjerivanje, no u svakom slučaju – puno su češće nego što su bile nekada. I ljeto je idealno vrijeme za pokazati svoje tetovaže. Neke možda imaju dublje značenje, neke nemaju, no u svakom slučaju – lijepo ih je vidjeti.

Problem s tetovažama i ljetom jest taj što ih morate posebno tetošiti. Idealno bi bilo da ne provode previše vremena na suncu, a čak i da se ne planirate sunčati, potrebno ih je zaštiti s jakim faktorom. Uz to, preporučuje se ne raditi tetovaže ljeti, kako bi mogle što ljepše zacijeliti. Period od prva dva do tri mjeseca je krucijalan kako bi kasnije uvijek dobro izgledale.

Ukratko, ako se želite tetovirati – sada je vrijeme. Općenito se preporučuje izbjegavati bilo kakve nepotrebne zahvate ljeti zbog visokih temperatura, pa tako i tetovaže, kojima je bitno da lijepo zarastu. Osim toga, taman će proći dovoljno vremena da se smijete na kratko izložiti suncu.

Izdvojeni članak

Predrasude s kojima se i dalje susreću vlasnici vidljivih tetovaža: ‘počela je dramiti, raditi scenu, vikati da sam đavlija’

Kod biranja tetovaže, bitno je da ste sigurni u to što stavljate na sebe. Tetovaže su trajne i zaista ćete ih morati gledati svaki dan, otkako ih napravite, pa do samog kraja. Postoje razni tretmani uklanjanja tetovaži, no velike su šanse da će vam i nakon toga ostati ožiljak. U svakom slučaju, to je baš krajnja opcija.

Ako i vi razmišljate o tetovaži, vjerojatno na dnevnoj razini pogledate 217 različitih fotografija tuđih tetovaža i pokušavate shvatiti što vam se najviše sviđa. A možda niste o tome ni razmišljali do sada. U svakom slučaju, donosimo nekoliko ideja za sitne tetovaže – lagano za početak.

Posljednjih godina, riječ je o sve popularnijoj poziciji za tetovažu, ali i motivu. U bilo kojem kriznom trenutku možete ju prekriti s majicom dugih rukava! Plus, bijela tinta je sve češći odabir.

Tetovaže po rukama su zahtjevne zato što lako izblijede, ali i ne možete ih sakriti. Osim s rukavicama…

Manje upadljive su tetovaže po nogama, točnije ove na području gležnja. Riječ je o minimalističkim tetovažama koje su često napravljene u tek nekoliko poteza, kao i ova.

Tetovaže u boji izgledaju dobro i na ostalim mjestima, kao što je recimo ovo. Ne nosite srce na rukavu, ali skoro…

Iako je ovo nešto veća tetovaža, nije toliko upadljiva zbog tankih crta. Dobro, možda boje malo više svraćaju pozornost – ipak je za malo hrabrije!

Za malo hrabrije je i ova tetovaža, koja iako je praktički nevidljiva, vrlo je bolna. Općenito je pravilo da što ste bliže kosti, to će više boljeti.

I tako su jedna od najbolnijih pozicija za tetovažu upravo rebra – no što ćemo kad tako dobro izgleda? Bilo da se odlučite na citat ili na crtež, nećete se razočarati.

Kao što smo rekli, ilustracija izgleda jednako dobro na ovom osjetljivom mjestu.

Prsti su također zanimljiv odabir, ali isto tako bolan i težak za sakriti. Doduše, ovdje nema toliko mjesta pa će samo crtanje svakako trajati kratko.

Zanimljive su i tetovaže u boji, pogotovo ako ih imate više. No ne brinite, izgledat će dobro i samo s jednom, vrlo jednostavnom.

Nešto skrivenija opcija jest ova na strani prsta. Ipak, jednako bolna.

Matching tetovaže isto tako mogu biti dobra ideja. No, budite sigurni u to s kim ih radite – nemate previše prostora za promjene.

Zapešće je već godinama mnogima omiljeni odabir za prvu tetovažu. Taman se malo vidi, moguće je sakriti s dugim rukavom…Idealno!

Ako brinete oko toga tko će vidjeti, odnosno neće vidjeti, vašu tetovažu, ovo je idealna situacija za vas. Apsolutno nitko, dok im ju ne pokažete!

 

 

 

Sada je zadnji trenutak za tetovažu prije ljeta: Donosimo nekoliko prijedloga!
Share via
Copy link
Powered by Social Snap