Pretraga

Sheldon, Penny i Leonard sve pohlepniji: Traže milijun dolara po epizodi

A- A+

Nerijetko glumci popularnih humorističnih serija, shvativši da su upravo oni zaslužni za uspjeh sitcoma, traže povišicu. Upravo to se dogodilo i s ekipom megapopularne serije ‘The Big Bang Theory’. Glumački trojac koji utjelovljuje Sheldona, Penny i Leonarda traži povećanje plaće koja bi prema njima trebala iznositi skromnih milijun dolara po epizodi.

Ustaljena je praksa da glumci sitcoma, nakon što uvide koliku je popularnost dosegla serija, traže veću plaću. Upravo zbog nerealnih zahtjeva i vrtoglavih cifri znalo se dogoditi da glumci ostanu bez angažmana. Trenutno su zvijezde jedne od najpopularnijih humorističnih serija, ‘The Big Bang Theory‘ postale pohlepnije pa traže plaću od čak milijun dolara po epizodi, piše The Hollywood Reporter.

Izdvojeni članak

Serije u kojima su kroz sezone zamijenjeni glumci

Sheldon, Penny i Leonard žele više za sebe

Jim Parsons (Sheldon), Kaley Cuoco (Penny) i Johnny Galecki (Leonard) glumci su koji smatraju kako bi za svoj posao trebali dobiti povišicu, nakon čega bi po snimljenoj epizodi bili plaćeni po skromnih milijun dolara. Do njihove želje za produbljenjem džepova došlo je nakon što su im se Mayim Bialik (Amy ) i Melissa Rauch (Bernadette) približile po pitanju zarade pa glavne zvijezde žele puno više za sebe.

Po sezoni više od 20 milijuna dolara

Trenutno spomenuta trojka zarađuje 325 tisuća dolara po epizodi te iz Warner Brosa nisu imali komentar na traženu povišicu. Simon Helberg (Howard) i Kunal Nayyar (Raj) navodno će se također pridružiti zahtjevu, ali će oni svoje povišice tražiti odvojeno od glavnih zvijezda.

Uskoro počinje prikazivanje sedme sezone TBBT-a, za čiju je popularnost zasigurno najzaslužniji više puta nagrađivan Emmyjem Jim Parsons utjelovljujući neponovljivog Sheldona. No, udovolji li se gladnim zvijezdama, Sheldon, Penny i Leonard bi po sezoni zaradili preko 20 milijuna dolara.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap