Pretraga

[Video] Amerikanca u Zagrebu oduševile jeftine cijene, a začudili brojni kipovi muškaraca na konju

A- A+

Amerikanac Evan Burris Trout putuje po cijelom svijetu i snima filmove o lokacijama koje posjeti. Na njegovoj mapi našla se i Hrvatska. U tri tjedna razgledavanja svratio je i u Zagreb pa je napravio video u kojem pun entuzijazma opisuje što ga je oduševilo, začudilo ili iznenadilo u glavnom gradu naše domovine. Pogledajte video turista koji je zavolio Hrvatsku.

screenshot: www.youtube.com

Turiste iz razvijenijih zemalja u Zagrebu i Hrvatskoj najčešće oduševi jeftina cijena hrane, pića i smještaja, a kao pozitivan šok to je istaknuo i redatelj Evan Burris Trout, mladi Amerikanac koji putuje svijetom i snima videa o mjestima koje posjeti.

Izdvojeni članak

Otkrijte zanimanje: Turistički pratitelji dobro se zabave, a ni zarada nije loša

U svom autorskom uratku odmah je istaknuo kako je kupio punu mjericu svježih jagoda za samo deset kuna. Oduševljen je bio katedralom, za koju misli da je najviša zgrada u Hrvatskoj, jako mu se svidio Muzej prekinutih veza, a jedan od najdražih dijelova mu je i Trg bana Jelačića, a za krov na crkvi sv. Marka komentirao je kako će si tako nešto napraviti i na svojoj kući

U svom turističkom posjetu upoznao se i sa zagrebačkom tradicijom švercanja u Zagrebu, a posebno ga je začudio veliki broj kipova muškaraca koji sjede na konju.

Osim toga, izdvojio je kako je upravu u glavnom gradu pojeo najukusniju i najjeftiniju ribu u Hrvatskoj. Na dnu članka pogledajte video turista koji je zavolio Hrvatsku.

[Video] Amerikanca u Zagrebu oduševile jeftine cijene, a začudili brojni kipovi muškaraca na konju
Share via
Copy link
Powered by Social Snap