Pretraga

[VIDEO] Bolje od originala: Zagrebački student špicu Igre prijestolja obradio na harmonici

A- A+

Narednih mjesec dana euforija oko Igre prijestolja bit će na vrhuncu. Razdoblje je to u kojemu se emitira posljednja sezona megapopularne serije najbolje ocijenjene na IMDb-u. Čak i ako niste fan, velike su šanse da ste upoznati s melodijom uvodne špice, no ne i onakvom kako ju je odsvirao jedan zagrebački student i to – na harmonici.

Za one koji ne znaju, dio serije Igra prijestolja snimljen je i u Hrvatskoj pa bi i priličilo da uvodna špica dobije domaći ‘štih’. Potrudio se za to zagrebački student Nikola Kostelac.

Izdvojeni članak

Studenti izradili algoritam koji otkriva tko će zasjesti na Željezno prijestolje

Nikola je student šumarstva na zagrebačkom Šumarskom fakultetu, a ovih dana posebno je popularan u Facebook grupi Studentskog doma Stjepan Radić. Ondje je naime objavio svoju obradu uvodne špice Igre prijestolja – na harmonici! Sudeći po broju ‘lajkova’ koje je njegova obrada prikupila, stanari doma njome su oduševljeni, iako je video nastao sasvim spontano.

– Video je objavljen tako, iz zezancije. Samouk sam, sve sam naučio samostalno i nekada sam svirao za svoje potrebe. Trenutno nemam harmoniku jer se moja pokvarila prije više od pola godine, tako da sad ni ne sviram više. Ovu harmoniku što sviram u videu posudio sam od prijatelja i samo sam se malo htio prisjetiti kako ona zvuči, otkriva nam Nikola.

A dok iščekujete novu epizodu, kako Game of Thrones zvuči u balkanskom stilu, poslušajte u videu koji slijedi.

[VIDEO] Bolje od originala: Zagrebački student špicu Igre prijestolja obradio na harmonici
Share via
Copy link
Powered by Social Snap