Pretraga

[VIDEO] Žestoka borba za mikrofon na prvom Jam Sessionu

A- A+

Sjajna svirka, fantastične improvizacije, dijeljenje instrumenata i mikrofona te užarena atmosfera  zatekla je sve koje su čudnovati putevi doveli u poznati osječki bar, Hir, na prvi ovogodišnji Jam Open Mic.

Slavko Jakšić

Ovoga četvrtka, Hir je u svojim odajama ugostio sve koji su bili dovoljno hrabri da stanu na pozornicu, puste glas i uživaju u glazbi, atmosferi i suradnji s drugim zaljubljenicima u glazbu.

Bilo je tu svega: od dobrog starog bluesa, preko žestokoga roka pa sve do pravih ljubavnih balada, predvođenih Branimirom Lucom, Dinkom Plešom i Tomislavom Jambrešićem, koji su sjajno surađivali sa svima koji su na ovom Jamu odlučili pokazati svoje glazbene vještine i zadiviti publiku svojim sposobnostima. Dino Krupilnicki, Hrvoje Andžaković, Marko Jelinek, Marko Pavićić, Petar Španjić i Stefani Blažević, samo su neki od  sudionika prvoga Jama, no zasigurno ne i posljednjeg.

 – Sivirka je nadmašila sva moja očekivanja i volio bih ovakve Jamove imati što češće, možda čak i svaki četvrtak. Sve ovisi o tome hoćemo li imati dobre glazbenike za osnovu, kao što smo jučer imali Jambru, Plešu i Luca. Na sljedećoj svirci očekujemo i jednoga liječnika, pedagoge, profesore, ali i još više instrumenata koji bi sam događaj učinili još zanimljivijim, izjavio je Slavko Jakšić, gazda navedenog ugostiteljskog objekta.

Obzirom na uzavrelu atmosferu prošloga četvrtka, nitko ne sumnja u uspjeh sljedećih pothvata ove vrste. Stoga, dođite, poslušajte, zabavite se i upoznajte svoje profesore, liječnike i druge autoritete u nekom posve drugačijem svjetlu.

U videu pogledajte kako su tekle improvizacije tijekom večeri,

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/all.js#xfbml=1”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Share via
Copy link
Powered by Social Snap