Pretraga

Ogromna tuga u Karlovcu, preminuo omiljeni profesor i kvizaš: ‘I tako najbolji prerano odu’

A- A+

Tužni dani za učenike i zaposlenike Medicinske škole u Karlovcu. Preminuo je mnogima omiljeni profesor engleskog Denis Lisac. Osim škole, od profesora koji je bio vrlo aktivan kvizaš oprašta se i Hrvatski kvizaški savez.

Foto: Unsplash/Medicinska škola Karlovac, Facebook

Iz Medicinske škole u Karlovcu stiže tužna vijest – preminuo je profesor engleskog u toj školi, Denis Lisac.

‘Ostaješ u trajnom i neponovljivom sjećanju’

– S velikom tugom i boli, obavještavamo naše pratitelje da je preminuo naš dragi profesor, kolega, prijatelj i prije svega dobar čovjek, naš Denis Lisac. Zbogom dobri čovječe i hvala za sve, javljaju iz Medicinske.

Dodaju i da će obavijest o sprovodu i komemoraciji za profesora objaviti naknadno. A da je zaista bio omiljen svjedoče i poruke oproštaja koje su ispod objave uputili kolege, učenici i bivši učenici. ‘I tako najbolji prerano odu. Počivao u miru’,’Ostaješ u trajnom i neponovljivom sjećanju. Uspomene koje nam nitko uzeti ne može’, ‘Odličan profesor jedan od omiljenijih meni’, samo su neke o njih.

Bio je kvizaš, pojavio se i u Milijunašu

Profesor Lisac inače je bio i strastveni kvizaš, a nastupao je na pub kvizovima diljem Hrvatske.

– U vječnu kvizašku ekipu prerano je otišao profesor Denis Lisac. Bio je aktivan na kvizovima po cijeloj zemlji, a posebno na domaćem karlovačkom pub kvizu KA47 u ekipi poetskog imena – ‘Lisko in the Sky With Diamonds’, pišu na Facebooku iz Hrvatskog kvizaškog saveza.

Prije više godina nastupao je i u kvizu Tko želi biti milijunaš?, a redovito se natjecao i na Memorijalu Mirka Miočića.

– Teška srca javljamo da nas je danas, apsolutno prerano, napustio uvaženi kvizaš Denis Lisac. Član karlovačke scene, Denis je uvijek bio rado viđen gost u Zadru, pogotovo na Memorijalu na kojem je sudjelovao svake godine. Iskrena sućut obitelji, prijateljima i karlovačkoj kvizaškoj sceni, piše na Facebooku Zadarski PUB KVIZ/Zadar Quiz Association.

Dopuna teksta, 20. siječnja 2023. u 10:46

Iz Medicinske su izvijestili kako će se sahrana  održati u ponedjeljak, 23. siječnja na katoličkom groblju Dubovac u 15:30. Komemoracija za profesora Lisca održat će se u utorak, 24. siječnja u 19:00 u Medicinskoj školi Karlovac.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap