Pretraga

[VIDEO] Bivši učenici odabrali srednjoškolske Najmentore u 2016. godini

A- A+

Već šestu godinu u suradnji sa studentima tvrtka INA organizirala je natječaj za najmentora i najmentoricu. Mentore je bilo moguće nominirati u područjima matematike, fizike i kemije, a na Natječaj su bili pozvani da se uključe i studenti tehničkih i tehnoloških fakulteta, prirodoslovnih fakulteta i fakulteta geo-znanosti. 

Foto: youtube, screenshot

Izdvojeni članak

Provjerite je li vaš profesor među dobitnicima 10 milijuna kn za 484 knjige

Ove je godine zaprimljeni više od 130 nominacija za najmentora, a onim najboljima u svakoj od kategorija uručena je plaketa i novčana nagrada, dok su student koji su ponudili najkreativniji razlog za nominaciju osvojili  tablet.

– Kroz ovaj smo projekt u šest godina njegovog postojanja razvili posebnu vrstu komunikacije između INE kao poslodavca, studenata koji se obrazuju na fakultetima, koji su ključni za nas te profesora koji su te studente usmjerili na njihov akademski i time profesionalni put. To nam je najveća motivacija za dalje, kazala je Vladimira Senečar Perkov, direktorica sektora Upravljanja ljudskim resursima u Ini. 

U kategoriji Najmetora za fiziku priznanje je ove godine dobio Josip Prević, profesor iz Gimnazije Daruvar, najmenotica iz područja kemije je Dubravka Ivić Bišćan iz zagrebačke XV. gimnazije, dok je iz matematike najbolja profesorica Bojana Habek iz Gimnazije Fran Galović. 

Posebna nagrada dodijeljena je je studentici Nikolini za najinspirativniju nominaciju.

Kako je bilo na samoj svečanosti provjerite u videu.

[VIDEO] Bivši učenici odabrali srednjoškolske Najmentore u 2016. godini
Share via
Copy link
Powered by Social Snap