Ekipa ‘Di su pare’ Pernaru postavila pitanje koje danas zanima većinu školaraca

I tek što se učinilo da su parade Ivana Pernara ispred škola prestale, jučer je svoje pratitelje iznenadio Facebook videom u kojemu mu je gošća bila jedna srednjoškolka. Ovoga puta ona je došla do njega, usprkos uputama nastavnika da to ne čini, a Pernar ju je zbog suprotstavljanja autoritetu nagradio s 2.000 kuna. Time potaknuta, ekipa ‘Di su pare’ Pernaru je poslala pitanje koje interesira, vjerujemo, velik dio školaraca.

Screenshot: Facebook

Školarci Medicinske škole Bjelovar na jučerašnjem su izletu u Zagrebu posjetili Hrvatski sabor, a upute nastavnika i voditeljice bile su jasne: nije baš pametno razgovarati sa zastupnikom Ivanom Pernarom.

Jedna učenica te se upute odbila pridržavati, a čak je i pristala biti gošća Pernarova Facebook videa. Pernar joj je dao nekoliko lekcija, među kojima je i učenici objasnio zašto su klupe u školama poredane na način na koji jesu.

Na kraju videa djevojci je dao 2.000 kuna, jer nije poslušala nastavnike, suprotstavila se autoritetu, a to po Pernaru valja nagraditi.

Ekipa ‘Di su pare’ već je našla način da se ismije iz najnovijeg Pernarova čina, pa su mu postavili zanimljivo pitanje, koje vjerujemo, zanima velik dio školaraca:

– Oprostite, kad sam vidio da ste dali 2.000 kuna srednjoškolskoj učenici jer nije pratila upute profesora, imam jedno pitanje. Koliko bi ja i moji prijatelji dobili ako smo do sada markirali pola godine?, pitali su Pernara. 

Zastupnik koji inače uvijek ima nešto za reći, ovaj je puta odgovorio ‘neznam’.

Odgovori