6. Foto dani mladih u Karlovcu: Prijave u tijeku

U organizaciji Udruge za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti ‘Izvan fokusa’ i ove se godine od 17. do 21. kolovoza održavaju Foto dani mladih u Karlovcu. Prijave su otvorene zadnjim danom veljače i traju sve do 20. lipnja.

Foto dani mladih u Karlovcu se održavaju po tradicionalni šesti put, a projekt je to koji kroz umjetnost fotografije promovira turističke potencijale i ljepote Hrvatske, informirajući, educirajući i pripremajući mlade fotografe za njihov budući posao.

50 najboljih fotografa bori se za laskavu titulu Najboljeg fotografa

U petodnevnoj kreativnoj manifestaciji za mlade u dobi od 16 do 21 godinu u gradu na četiri rijeke natjecat će se 50 najboljih mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore, a oni najtalentiraniji će osvojiti titulu Najboljeg fotografa. Kategorije su različite pa se tako možete natjecati u kategoriji turističke, reklamne i umjetničke fotografije. Osim već uigranih događanja poput izložbi, predavanja i glazbenog sadržaja, 6. Foto dani mladih u Karlovcu donose i novu kategoriju “Edukativni program – radionica dokumentarne fotografije” pod vodstvom umjetnica i prominentnih mentorica Barbare Šarić i Marine Paulenke.
Sve što trebate je na vrijeme popuniti online prijavnicu te poslati svoje najbolje fotografije. 

Sretno!

Odgovori