Kako se dobro posvađati i što nas psihologija uči o prekidu veza saznajte u nedjelju na Filozofskom

Kako se dobro posvađati, kako razmišljate o svijetu oko sebe, imate li potrebne osobine za rad na svemirskom brodu i čime se koriste političari da nas uvjere u nešto, naizgled nisu baš povezane teme. Ipak, imaju nešto zajedničko, a to je da ih proučavaju psiholozi. Upravo odgovore na ta, ali i mnoga druga zanimljiva pitanja možete dobiti u nedjelju na Filozofskom fakultetu, na ovogodišnjoj manifestaciji PsihoFest.

PsihoFest 2017.

Studenti, asistenti i profesori Odsjeka za psihologiju zagrebačkog Filozofskog fakulteta pozivaju sve zainteresirane na PsihoFest – 4. festival popularne psihologije na kojem će kroz brojne radionice, predavanja, prezentacije i eksperimente demonstrirati dio ovog fascinantnog znanstvenog područja. 

Manifestacija će biti održana u nedjelju, 9. travnja od 11 do 19 sati, a ondje ćete moći dobiti odgovore na mnoga zanimljiva pitanja. Kako se dobro posvađati, kako razmišljate o svijetu oko sebe, što nas psihologija uči o prekidu ljubavnih veza, jeste li ispred svog vremena, imate li potrebne osobine za rad na svemirskom brodu i čime se koriste političari da nas uvjere u nešto, samo su neka od njih.

Za radionice ćete se moći prijaviti u nedjelju, na sam dan održavanja PsihoFesta, na Filozofskom fakultetu 45 minuta prije njihova početka. Važno je napomenuti kako je sudjelovanje u ovom događaju potpuno besplatno

Detaljan raspored održavanja predavanja, eksperimenata, radionica i prezentacija možete vidjeti u nastavku, a događaje vezane uz manifestaciju pratite i putem Facebook eventa.

Psihofest_program_2017 by srednja.hr on Scribd

Odgovori