Pretraga

Krađa u domu na Savi: Dok su studenti spavali otvorenih vrata, lopovi im odnijeli novac i zvučnik

A- A+

Dvojicu studenata u Studentskom domu Stjepan Radić neugodno je iznenadila prilično drska pljačka. U četvrtak oko 3:30 ujutro dok su spavali otvorenih vrata tri nepoznate osobe su im ušle u sobu i ukrale zvučnike, novac i parfem.

policija automobil kombi

Policija | Foto: Ivan Klindić www.ivanklindic.info

Dvojica studenata opljačkana su u Studentskom domu Stjepan Radić dok su spavala u sobi otvorenih vrata. Jedan od opljačanih studenata, koji je htio ostati anoniman, nam je ispričao kako se pljačka dogodila.

– Cimer i ja smo zaspali i slučajno ostavili vrata otvorena, inače ih stvarno svaku večer zatvorimo. Probudio sam se u jednom trenutku i vidio tri osobe u sobi i jednu kako krade cimerov zvučnik. Viknuo sam i počeo ih loviti, ali nisam ih uspio uhvatiti jer sam još uvijek bio u polusnu i bos, ispričao nam je nesretni student.

Izdvojeni članak
kondomi

Nesvakidašnja pljačka: Mladi lopov iz trgovine ukrao 49 kutija kondoma

Sve se odigralo u 3. paviljonu, a opljačkani student lopove nije uspio vidjeti u mraku, dok je njegov cimer i dalje spavao. Studentima je ukradeno oko 60 kuna iz novčanika, zvučnik vrijedan oko 700 kuna i parfem. Sve su prijavili zaštitarima koji su potom kontaktirali policiju, iz koje nam javljaju da sluča istražuju, ali da trenutno ne mogu otkriti više detalja.

– Obavještavamo vas da su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zaprimili dojavu o događaju koji navodite, a temeljem koje se provode izvidi, međutim kako je postupanje tijekom izvida tajno sukladno članku 206.f Zakona o kaznenom postupku, nismo u mogućnosti iznositi više detalja, priopćili su iz policije.

U Facebook grupi u kojoj su studenti upozorili svoje kolege da zatvaraju vrata povela se rasprava o tome treba li zaključavati sve ulaze u dom.

– Nitko ne misli da će se nešto ovakvo dogoditi. Zaštitari su sam sinoć rekli da oni šetaju navečer i zatvaraju vrata u paviljonima, rekao je naš sugovornik.

policijski kombi
Share via
Copy link
Powered by Social Snap