Pretraga

Manijakalni ispad u domu na Savi: Ušao djevojkama u sobu, skinuo se i zaključao vrata

A- A+

Studentski dom Stjepan Radić, poznatiji kao Sava, jučer se ponovno našao na meti manijaka. Prema riječima studentice koja je upozorila stanovnike, nepoznat muškarac ušao je u sobu djevojaka i skinuo se gol, a potom se zaključao u sobu.

Screenshot: Facebook; Studentski dom “Stjepan Radic” – “Sava”

– Nepoznat muškarac oko 30 godina, hoda po Savi, maloprije ušao u prvi paviljon curama u sobu, skinuo odjeću i zaključao se te nakon toga pobjegao iz paviljona… cure pazite se i zaključavajte sobe, napisala je sinoć u Facebook grupi koja okuplja stanare doma jedna studentica.

Izdvojeni članak

Manijak uhodi studentice i samozadovoljava se pred studentskim domom

Uz upozorenje sustanarima, djevojka je priložila i fotografije iz kojih je vidljivo kako dvorištem ispred paviljona trči potpuno nagao muškarac.

Inače, slični incidenti nisu rijetkost u posljednje vrijeme. Jedan od većih u prošlom se semestru dogodio u domu na Šari, gdje je nepoznati muškarac pratio stanarke i pred njima se samozadovoljavao. Prošle godine manijak je upao u 4. paviljon doma na Savi, ušao u tuširaonu te mobitelom pokušao snimiti djevojku koja se tuširala.

Upit o sinoćnjem incidentu te o tome što planiraju učiniti da im se u budućnosti stane na kraj poslali smo upravi zagrebačkog Studentskog centra i upravitelju Mirku Bošnjaku. O pristiglom odgovoru čitatelje ćemo pravovremeno izvijestiti.

Manijakalni ispad u domu na Savi: Ušao djevojkama u sobu, skinuo se i zaključao vrata
Share via
Copy link
Powered by Social Snap