Pretraga

Pogledajte koje zagrebačke menze danas rade

A- A+

Kao što je i najavljeno, studentske su menze diljem grada Zagreba danas otvorene. Zbog problema s opskrbom električne energije menza u Studenstskom Centru u Zagrebu otvoriti će svoja vrata tek od 14 sati. Useljavanje studenata koje je trebalo započeti u jutarnim satima također je prebačeno za popodne jer do završetka popravka neće raditi niti blagajne pa će se produžiti i radno vrijeme kako bi se svi uspješno smjestili.

srednja.hr

Kao što je i službeno najavljeno danas su otvorene zagrebačke menze, a restoran u Savskoj 25 otvoriti će svoja vrata tek od 14 sati. Zbog problema s opksrbom električne energije kasniti će i useljavanja u domove.

Kako se bliži početak nove akademske godine studenti iz cijele Hrvatske pristižu u metropolu pa su jutros ponovno otvorene zagrebačke menze. Za razliku od ostalih, zbog problema s opskrbom električne energije i popravcima koje provodi Elektra, restoran u Studentskom Centru otvorit će svoja vrata tek u 14 sati. Radno vrijeme ostalih menzi možete pogledati na stanicama Studentskog Centra u Zagrebu.

Useljavanje u domove također će krenuti kasnije jer blagajne neće biti u funkciji do popodnevnih sati. Zbog navedene odgode produžit će se radno vrijeme kako bi se svi studenti uspješno smjestili u svoje sobe u kojima će provesti naredne mjesece, a službe su zamolile za strpljenje i razumijevanje.

S obzirom na to da je je još uvijek manji broj stanara rad s punim kapacitetom krenut će tek kada se napune sve sobe. Kako bi se izbjeglo prekomjerno bacanje hrane broj pripremljenih porcija prilagoditi će se popunjenosti pojedinih domova.

Copy link
Powered by Social Snap