Pretraga

Ponovno je pomaknuta crta na listi dobitnika državne STEM stipendije

A- A+

I ove godine studentima čiji se studiji nalaze u STEM područjima dodjeljuje se 3.400 stipendija koje godišnje po studentu iznose 10.800 kuna. Upravo je po treći put spuštena crta na rang-listi dobitnika čime je započeo četvrti krug dodjele državne STEM stipendije. Oni koji su ih dobili imaju rok do 17. prosinca da stipendije prihvate.

stem stipendija

Foto: Martina Gelenčir | srednja.hr

Na Facebook stranici Državne STEM stipendije upravo je objavljeno da je dostupna rang-lista četvrtoga kruga za Dodjelu stipendija studentima u prioritetnim područjima (STEM), a rang-liste možete provjeriti na ovoj poveznici.

Da biste provjerili svoje mjesto na listi potrebno se prijaviti sa svojim AAI@EduHr elektroničkim identitetom u Sustav državnih STEM stipendija. U slučaju da ste dobili stipendiju i želite ju prihvatiti, OBAVEZNO je do utorka, 17. prosinca 2019. do 12 sati na spomenutoj poveznici označiti izjave koje prethode prihvaćanju Uvjeta stipendiranja, prihvatiti Uvjete stipendiranja te upisati svoj IBAN žiro računa.

Prihvaćanje spomenutih uvjeta smatra se činom sklapanja ugovora. Ako do 17. prosinca u 12 sati student koji je dobio stipendiju ne prihvati uvjete, smatrat će se da ne prihvaća ovu stipendiju te će obavijest o ostvarivanju prava na državnu stipendiju dobiti sljedeći student na rang-listi ispod praga (do popunjenja kvote u narednim pomicanjima crta na rang-listama).

Ponovno je pomaknuta crta na listi dobitnika državne STEM stipendije
Share via
Copy link
Powered by Social Snap