Pretraga

Raspisan natječaj za studentske programe u Zagrebu za 2022., sredstva se dijele u šest kategorija

A- A+

Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu objavio je natječaj za sufinanciranje studentskih programa za 2022. godinu. Prijave započinju u srijedu i traju do 13. travnja, a studenti se na natječaj mogu prijaviti u šest kategorija.

Foto: Srednja.hr

U Zagrebu kreće natječaj za sufinanciranje studentskih programa koji svake godine raspisuje Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu. U njemu mogu sudjelovati svi studenti Sveučilišta u Zagrebu, studentski zborovi sastavnica, studentske udruge i studentske organizacije s djelovanjem na području Sveučilišta u Zagrebu.

Studenti u natječaju mogu sudjelovati u ukupno šest kategorija: znanstvene i sportske studentske manifestacije, znanstveni i stručni skupovi i događanja, kulturna zbivanja i programi, studentski mediji, sportske aktivnosti te studentski znanstveni programi.

U samom tekstu natječaja naglašeno je da se putem njega neće sufinancirati programi udruga i zborova sastavnica koje nisu upisane u Upisnik studentskih organizacija, programi strukovnih udruga i ostalih čija se djelatnost financira po zasebnim propisima u RH. Sredstva se ne dodjeljuju niti za programe koji nisu rezultat studentskih aktivnosti i nisu bazirani na volonterskom radu. Neće se sufinancirati brucošijade i zabave, odlazak na stručne prakse i stručne sportske događaje u sklopu nastave, kao i nabava tehničke, sportske i informatičke opreme, odlazak na sportske turnire i slično.

Natječaj se vrši online putem na ovoj poveznici, a prijave će biti otvorene od 30. ožujka u 11:59 sati do 13. travnja u 11:59 sati.

– Glavni ključ za raspodjelu sredstava čine sljedeći kriteriji: izvodljivost, sufinanciranje, medijski potencijal, stručnost, posebnost, broj sudionika, značaj za zajednicu, dugoročnost i tradicija, naglašeno je uz tekst natječaja.

Koju je sve dokumentaciju potrebno uvrstiti u prijavi na natječaj možete doznati u tekstu natječaja ispod. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [1.02 MB]

Share via
Copy link
Powered by Social Snap