Pretraga

Raspisan ovogodišnji natječaj za smještaj u studentskim domovima SC-a u Osijeku

A- A+

Studentski centar u Osijeku ovog je ponedjeljka raspisao natječaj za smještaj u tamošnja dva studentska doma. Ukupno je mjesta za 619 studenata, a prijave na natječaj zaprimaju se već od danas.

Studentski dom I.G. Kovačića Osijek| foto: Facebook; SC u Osijeku

Pravo sudjelovanja na natječaju Studentskog centra u Osijeku imaju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani država članica EU s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH, koji studiraju u Osijeku na sveučilišnim i stručnim studijima (sadašnji redoviti studenti i redoviti studenti koji će upisati prvu godinu studija akademske godine 2019./2020., te studenti s invaliditetom poslijediplomskih sveučilišnih studija pod uvjetima određenim Pravilnikom).

Izdvojeni članak

SC Rijeka objavio natječaj za studentske domove u akademskoj godini 2019./2020.

Natječaj je ove godine raspisan za smještaj 426 studenta u studentskom domu K. Petra Svačića 1c te za 193 studenta za ostvarivanje prava na smještaj u studentskom domu I. G. Kovačića 4, od toga za 72% smještajnog kapaciteta za osobe u nepovoljnom položaju. U sklopu ovog, raspisan je i natječaj za subvenciju privatnog smještaja koja će se dodijeliti 600 studenata.

Popis dokumenata koje je na natječaju potrebno priložiti možete vidjeti u tekstu natječaja pri dnu ovoga članka, a obrasce koji se prilažu uz dokumentaciju preuzeti ovdje. Važno je naglasiti da je obrazac A potrebno popuniti i putem interneta, a tek nakon toga ga ispisati i dodati dokumentima koji se šalju kao prijava na natječaj. Bez popunjene web prijave student ne može pristupiti natječaju.

Prijave se šalju preporučenom poštom, od 1. srpnja do 23. srpnja na adresu: Novi studentski dom, Kralja Petra Svačića 1c, 31000 Osijek.

Naglasimo kako studenti koji prvi put upisuju prvu godinu studija, sada maturanti, ne moraju u trenutku prijave biti upisani na studij. Ukoliko ostvare pravo za koje se natječu, dužni su prilikom useljenja donijeti potvrdu o upisu ili u suprotnom gube pravo na smještaj.

Iz SC-a u Osijeku kažu kako će privremene rang-liste biti objavljene 2. kolovoza 2019. na oglasnim pločama Studentskog centra u Osijeku i doma Ivan Goran Kovačić, te na web stranici SC-a.

Detalje iz natječaja doznajte u nastavku, a ako vam dokument nije vidljiv, potrebno je osvježiti stranicu ili kliknuti ovdje.

Raspisan ovogodišnji natječaj za smještaj u studentskim domovima SC-a u Osijeku
Share via
Copy link
Powered by Social Snap