Pretraga

Od sada stanarinu u zagrebačkim studentskim domovima možete platiti online putem, doznajte kako

A- A+

Nakon uvođenja mogućnosti plaćanja stanarine kreditnom karticom i mobilnim bankarstvom, Studentski centar u Zagrebu uveo je mogućnost plaćanja stanarine za studentski dom online putem. Student na ovaj način može platiti sva dosadašnja dugovanja, kao i stanarinu za mjesec unaprijed. Upute SC-a za postupak plaćanja prenosimo u cijelosti.

Foto: srednja.hr

Za plaćanje stanarine online putem, studenti se  najprije moraju prijaviti na svoje osobne profile na ovom linku. Nakon prijave u osobni profil, potrebno je kliknuti na rubriku ‘Naplata smještaja’.

U srednjem dijelu ekrana potrebno je odabrati što se plaća, na način da se odabir potvrdi klikom na praznu kućicu.

S desne strane vidljiva je opcija ‘Plaćanje odabranih usluga’ na čiji se klik otvara obrazac za plaćanje stanarine (sukladno odabranim opcijama).

U obrazac potrebno je unijeti broj kartice, datum isteka i kontrolni broj. Ako su ti podaci ispravno upisani, transakciju je potrebno potvrditi nekim oblikom tokena (čitač kartice, mtoken – kao i na svakom web plaćanju).

Ako je transakcija uspješna, student može dohvatiti račun u PDF obliku. Ukoliko se na formi za plaćanje prikaže da je transakcija uspješna, a na ekranu za rezervaciju smještaja bude pogreška kako transakcija nije uspjela – došlo je do pogreške kod kreiranja računa. Student bi u tom slučaju trebao kontaktirati Poslovnicu SC-a putem e-maila ([email protected]) te navesti svoje osobne podatke (ime, prezime, OIB), broj rezervacije i kratak opis što je pošlo krivo (poželjna je preslika ekrana), kako bi se transakcija ručno stornirala.

Iz SC-a napominju kako nije moguće platiti stanarinu za mjesec unaprijed ukoliko nisu podmirena sva ranije pristigla dugovanja.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap