Pretraga

Studenti, pazite da ne ‘naletite’ na zaključana vrata: Pojedine menze se zatvaraju

A- A+

Ovoga petka obilježava se blagdan Svih svetih, a kako nakon njega slijedi vikend, brojni će studenti iz mjesta studiranja otići svojim domovima. Manjina koja si neće produljiti vikend treba imati na umu kako menze u većim sveučilišnim gradovima mijenjaju radno vrijeme.

foto: Tea Ovničević | srednja.hr

Dežurni restorani SC-a u Zagrebu na dan Svih svetih (1. studeni) su menze u studentskim domovima Stjepan Radić – Sava, Cvjetno naselje i Lašćina. Menza na Borongaju radi zaključno s 31. listopadom i otvara se ponovno 4. studenog. Sve menze SC-a na fakultetima prilagođavaju se radu fakulteta. ‘Brza’ menza u SC-u, restoran Express, radi zaključno s 31. listopada u 17:30, a ‘obična’ menza radila je samo za ručak do 14 sati. Oba restorana zatvorena su do ponedjeljka, 4. studenog, kada nastavljaju raditi po uobičajenom radnom vremenu.

U Osijeku je dežurni restoran 1. studenog menza u Istarskoj 5, koja radi od 8 do 19:30, a svi ostali studentski restorani su zatvoreni.

U Rijeci je restoran na Kampusu otvoren od 7 do 21 sat, a caffe pult od 7:30 do 15 sati, dok pizzeria ne radi. Restoran Mini u Studentskom naselju I.G. Kovačić otvoren je od 7 do 21 sat, a pizzeria ne radi. Bistroi i caffe barovi na fakultetima ne rade.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap