Pretraga

Studentice ‘ukrale’ Božić u domu: ‘Pogledale smo objavu SC-a i skužile da smo upravo postale Grinč’

A- A+

Blagdanski ugođaj polako raste pa je tako krenulo i ukrašavanje studentskih domova. Ideja je bila da studenti zajednički ukrase bor u splitskom Studentskom domu Bruno Bušić i tu je došlo do male zbrke – par stanarki doma pogrešno je shvatilo kada se to ukrašavanje odvija pa su same ukrasile bor. Dok nisu shvatile da je plan bio da se on ukrašava dan kasnije.

– Jučer smo u naš inboks dobili poruku u kojoj se Kristina ispričava što je s još pet prijateljica ukrasila božićno drvce u Studentskom domu Bruno Bušić dan prije najavljenog zajedničkog ukrašavanja. Poslala je upit je li potrebno skinuti ukrase s drvca, a nakon što smo se kolektivno nasmijali smo joj odgovorili da nije potrebno skidati ukoliko pristane s prijateljicama stati ispred naših objektiva i ispričati kako je došlo do preuranjenog Božića u BB-u. Njihovu ispovijest shvatite kao ispriku svim studentima koji su danas došli ukrasiti već ukrašeno drvce. Cure zauzvrat časte kavom sve oštećene, piše Studentski centar Split na svojoj Facebook stranici.

Oni su, naime pozvali studente na zajedničko ukrašavanje drvca u domu Bruno Bušić i Hostelu Spinut koje se trebalo održati 1. prosinca u 17 sati. No, drvce u domu Bruno Bušić bilo je okićeno dan prije. Nakon što su svojom isprikom sve nasmijale, pojasnile su i kako je točno došlo do zabune.

Izdvojeni članak

Ovakav adventski kalendar još niste vidjeli: Crveni križ ima super akciju koja uključuje učenike

– Zapravo smo krive Anđela i ja. Vraćale smo se u sobu s treninga i vidjeli rašireni bor pored recepcije, kutije pune ukrasa i sjetili se da je taj dan zajedničko ukrašavanje bora u 17 sati. Došli smo pet minuta do pet i pozvali naše četiri  prijateljice da nam se pridruže, ispričala je studentica Kristina.

Kako je došlo 17 sati i nitko drugi nije dolazio na ukrašavanje, a prijašnjih godina je bilo krcato, djevojke su prionule na posao.

– Odlučili smo lagano krenuti sami pa ćemo rado primiti ostale koji nam se pridruže. Lijepo smo se podružile i bor toliko brzo ukrasile da smo odlučili ukrase postaviti i po rukohvatima stubišta. Taman kad smo krenuli spremati prazne kutije jedan momak nam je dobacio rečenicu kao haldan tuš: ‘Pa je l’ ukrašavanje bora nije sutra?’… Pogledali smo objavu na Instagramu Studentskog centra i skužile da smo upravo postale Grinč…’, ispričala je studentica ovu zabavnu anegdotu za društvene mreže splitskog SC-a.

Studentice ‘ukrale’ Božić u domu: ‘Pogledale smo objavu SC-a i skužile da smo upravo postale Grinč’
Share via
Copy link
Powered by Social Snap