Pretraga

Studentima podijeljeno čak 679.000 kuna: Pogledajte tko je dobio novac kojeg dodjeljuje Studentski centar u Splitu

A- A+

Od ove godine, a temeljem Zakona o obavljanju studentskih poslova, studentski centri kao posrednici pri zapošljavanju dio naknade od posredovanja moraju uložiti u studentske aktivnosti. Početkom prosinca, Studentski centar u Splitu raspisao je javni poziv za financiranje studentskih aktivnosti, putem kojeg se dodjeljuje čak 679.000 kuna. Dobitnici tih sredstava su poznati.

Foto: Marko Matijević | srednja.hr

Studentski centar u Splitu prošlog je mjeseca pozvao sve studentske zborove sastavnica, studentske udruge i studente pojedince da se prijave za financijsku potporu u provođenju projekata iz područja kulturnih, sportskih, znanstvenih i edukacijskih aktivnosti koje isključivo provode studenti i studentske organizacije, te su isključivo namijenjene studentima, sukladno čl. 14., st. 3. Zakona o obavljanju studentskih poslova. Ukupno planirana vrijednost poziva iznosila 679.000 kn.

Izdvojeni članak

SC u Splitu studentima dijeli čak 679.000 kuna: Pogledajte pod kojim uvjetima

Ovih dana objavljena je konačna odluka o dodjeli sredstava. Najviša sredstva, trećina ukupnog iznosa, dodjeljena su Splitskom sveučilišnom sportskom savezu. Za sedam projekata, Savezu je dodjeljeno ukupno 223.269 tisuća kuna.

Sljedeće dvije udruge po dodjeljenom iznosu su Studentski zbor Pomorskog fakulteta i Cromsic. Obje su dobile po 50.000 kuna u području znanosti i edukacije – Zbor Pomrskog za projekt 78. Zasjedanja Europske Studentske Unije, a Cromsic za projekt profesionalne i znanstvene razmjene studenata medicine.

Na koje su još projekte raspodijeljena sredstva SC-a Split od posredovanja pri obavljanju studentskih poslova, pogledajte u dokumentu u nastavku. Ako vam dokument nije vidljv, potrebno je osvježiti stranicu.

Studentima podijeljeno čak 679.000 kuna: Pogledajte tko je dobio novac kojeg dodjeljuje Studentski centar u Splitu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap