Pretraga

Studentski centar traži studente koji će raditi u menzi: Satnica je veća od minimalca

A- A+

Studentski servis u Osijeku objavio je oglas za studentski posao za radno mjesto koje studenti često posjećuju. Radi se o poslu u menzi, odnosno u Restoranu Campus na poziciji pomoćnog radnika u kuhinji, a satnica iznosi 4,65 eura i traže četvero studenata ili studentica za tu poziciju.

Menza | foto: Stella Ćaleta, srednja.hr

Studenti iz Osijeka koji vole posjećivati menzu mogli bi ondje provoditi puno više vremena. Naime, Studentski servis objavio je oglas u kojemu se nudi studentski posao u menzi, odnosno u Restoranu Campus. Radi se o poslu pomoćnog radnika u kuhinji, satnica je 4,65 eura, što je više od minimalne satnice od 4,38 eura.

– Planirani početak rada je odmah po dogovoru i to na duže vremensko razdoblje. Radno vrijeme je osam sati i to u prvoj ili drugoj smjeni kroz radno vrijeme koje je od 7 do 20 sati. Raspored se unaprijed dogovara, a poslodavac će osigurati radnu opremu i plaća izradu sanitarne iskaznice nakon mjesec dana rada, stoji u oglasu.

Za tu poziciju traže četiri studenta ili studentica i dodaju da im je važno da se na oglas jave studenti koji mogu ispuniti sve navedene uvjete te da je to idealno radno mjesto za studente koji žive u novom studentskom domu unutar Sveučilišnog kampusa.

Copy link
Powered by Social Snap