Pretraga

Zlatni indeks: Ovo su Poduzeća koja su najviše doprinijela studentskom životu

A- A+

Na svečanoj ceremoniji održanoj 13. ožujka 2014. u Hypo centru, dodijeljene su nagrade Zlatni indeks 2013 poduzećima koja su najviše sudjelovala u studentskom životu u prethodnoj godini. Projekt Zlatni indeks četvrtu godinu za redom organizirala je studentska udruga eSTUDENT, a ove godine je zabilježen rekordan broj prijava – čak 50 poduzeća. Studenti su dodijelili ukupno 12 nagrada u šest kategorija te tri posebne nagrade žirija. Ovogodišnji projekt uspio je ostvariti svoj dugoročni cilj, a to je nacionalna razina dodjele nagrada.

Foto: Privatna arhiva

Svečana dodjela nagrada Zlatni indeks 2013 u organizaciji eSTUDENTA održana je 13. ožujka u Hypo centru, čime su uručena priznanja poduzećima koja su najviše sudjelovala u studentskom životu u 2013. godini.

Izdvojeni članak

Zlatni indeks po prvi put se održava na nacionalnoj razini

Studenti dodijelili 12 nagrada

Ovogodišnji projekt uspio je ostvariti svoj dugoročni cilj, a to je
nacionalna razina dodjele nagrada. Također, ostvaren je rekordan broj
prijava, tako da je čak 50 poduzeća bilo u utrci za ovu prestižnu
nagradu.

Studenti su dodijelili ukupno 12 nagrada u šest kategorija te tri posebne
nagrade žirija.

Odluku o dobitnicima donijelo je Povjerenstvo kojeg su sačinjavali predstavnici svih javnih sveučilišta u Republici Hrvatskoj. Nagrada za svaku kategoriju dodjeljivala se posebno za velika, a posebno za srednja i mala poduzeća.

Za ulaganje u studentske udruge u 2013. godini nagrađeni su INA – industrija nafte d.d. i Infobip d.o.o., dok su se u kategoriji stipendija najviše iskazali OTP banka d.d. i Cotrugli d.o.o. Dobitnici u kategoriji organiziranja projekata na kojima sudjeluju studenti su Styria Hrvatska i Innovatio Proficit, a u kategoriji sudjelovanja na projektima u organizaciji studenata ponovno INA – industrija nafte d.d. i Infobip d.o.o.. Nagrade u kategoriji Praksa otišle su u ruke tvrtke Styria Hrvatska i iSTUDIO.

Izdvojeni članak

Otvoren deveti eStudentov Business Plan Contest

Najbolji imidž među studentima

Ove godine su odluku o pobjedniku u kategoriji Najbolji imidž donosili studenti s 10 najvećih fakulteta u cijeloj Republici Hrvatskoj. Prema istraživanju tvrtke Hendal, partnera projekta, poduzeća koja uživaju titulu Najboljeg imidža među studentima su Zagrebačka banka d.d. i L’Oreal Adria.

Posebne nagrade žirija na svečanosti su dodijeljene poduzećima Imago reklamna agencija d.o.o., Pliva Hrvatska i Adris grupa d.d., dok su Grand Prix za velika javna/ mješovita/privatna poduzeća osvojili INA – Industrija nafte d.d. i Styria Hrvatska. Tvrtka Infobip d.o.o. osvojila je Grand Prix za mala i srednja poduzeća.