Pretraga

[Ideja godine ’21] Požurite: Rani rok za prijavu je završio, no još stignete osvojiti 10.000,00 kuna bruto

A- A+

Jučer je vrijeme otkucalo svima koji su željeli poslati rane prijave na Ideju godine, jedinstveno srednjoškolsko natjecanje koje traži najbolju poslovnu ideju. Ipak, još ste stignete prijaviti, a evo što trebate učiniti kako biste osvojili 10.000,00 kuna bruto.

ideja godine 2021

Prijavi se na Ideju godine i osvoji glavnu nagradu u vrijednosti od 10.000 kuna!

Natjecatelji koji su se javili do zatvaranja ranog roka za prijave od stručnog žirija će dobiti informacije o tome što u prijavi trebaju popraviti kako bi imali najbolju šansu za osvojiti 10.000,00 kuna bruto. Povratna informacija žirija nije obvezujuća, odnosno kandidati ne moraju poslati drugu verziju svoje prijave ako ne žele.

Kampanjci, još se stignete javiti

Ako nam se niste javili u ovom roku, ne brinite. Finalni rok za prijavu je 18. travanj. Što to znači? Sve prijave poslane do tada imaju jednaku mogućnost ući u finale i osvojiti glavnu nagradu, ali neće imati „joker“ žirija.

To samo znači da ćete se morati malo više potruditi oko svoje prijave, a kako bismo vam pomogli smo već sastavili mali šalabahter. Obavezno pogledajte često postavljana pitanja kao i najčešće greške koje smo do sada viđali. Nije naodmet pogledati i ovaj tekst u kojem su svi dosadašnji pobjednici i njihova finalna izlaganja. Ako ipak ne pronađete odgovor na pitanje koje vas muči, javite nam se na mail idejagodine@srednja.hr.

Izdvojeni članak
Ideja godine

[Ideja godine ’21] Osnivač, pobjednik, mentorica i partner otkrili su nam što misle o srednjoškolskom poslovnom natjecanju

Koji su preostali rokovi?

18. travnja – finalne prijave

23. travnja – proglašenje finalista

29. travanj – finale u prostorima Effectusa, večera i noćenje u Zagrebu / u slučaju loših epidemioloških uvjeta, finale će se održati online

30. travanj – doručak, obilazak partnera, odlazak kući (ovisno o epidemiološkoj situaciji)

___________________________________________________________________________

Ideja godine je srednjoškolsko poslovno natjecanje u organizaciji portala srednja.hr, a zlatni partner projekta je EFFECTUS poduzetnički studiji – visoko učilište. Srebrni partneri projekta su Hrvatska zajednica županija, Medijska platforma Poduzetnik Končar. Pokrovitelji projekta su Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, Agencija za odgoj i obrazovanje te Zagrebački inovacijski centar – ZICER. Često postavljana pitanja i odgovore o projektu pronađite ovdje. Pratite sve novosti na Facebook stranici Ideja godine, na stranici srednja.hr/Ideja-godine ili nas pitajte putem maila idejagodine@srednja.hr.

Ako želiš redovno primati specijalizirane vijesti iz svijeta obrazovanja s portala srednja.hr, pretplati se na naš newsletter ispunjavanjem obrasca u nastavku.

[Ideja godine ’21] Požurite: Rani rok za prijavu je završio, no još stignete osvojiti 10.000,00 kuna bruto
Share via
Copy link
Powered by Social Snap