Pretraga

Ludost izazvana Bird Box Challengeom uzela maha: Djevojka vozila s povezom na očima i izazvala nesreću

A- A+

Netflixov hororac Bird Box, u kojem likovi nose poveze na očima, u Sjedinjenim je Državama toliko popularan da je na temelju radnje nastao Bird Box Challenge – izazov koji od natjecatelja traži da 24 sata provedu zavezanih očiju. Iako je sam Netflix na Twitteru ljude zamolio da se ne ozlijede ako sudjeluju u izazovu, stiže informacija kako je jedna 17-godišnjakinja zbog „igre“ skrivila prometnu nesreću.

Bird Box Challenge otima se kontroli (Foto: YouTube/screenshot)

Incident se dogodio prošli tjedan u američkoj državi Utah, nakon što je djevojka tijekom vožnje kamioneta prekrila oči, odnosno prevukla svoju kapu preko vidnog polja. Skrenula je u suprotni trak i udarila u osobni automobil, pogodivši pritom betonsku barijeru i rasvjetni stup. Iako je vozila čak 60 kilometara na sat, na svu sreću, nitko nije nastradao.

Izdvojeni članak

Jeste li čuli za Bird Box? Ovaj opasni izazov nastao po Netflixovu hororcu širi se brzinom munje

Djevojka je policiji priznala da je povez nosila radi sudjelovanja u Bird Box izazovu. S njom se u automobilu nalazio i 16-godišnji dječak, piše portal Gulf News.

Policija i dalje upozorava na oprez.

– Iskreno, gotovo mi je neugodno što moram reći „nemojte voziti s pokrivenim očima“, ali znate da očito to moramo reći, izjavio je poručnik tamošnje Policijske uprave u Laytonu, Travis Lyman.

Slučaj će biti predan tužiteljima, što znači da bi 17-godišnjakinja zbog nesmotrene vožnje mogla snositi kaznenu odgovornost.

Ludost izazvana Bird Box Challengeom uzela maha: Djevojka vozila s povezom na očima i izazvala nesreću
Share via
Copy link
Powered by Social Snap