Pretraga

5 razloga zašto posjetiti sajam svjetskog obrazovanja

A- A+

Ovoga petka i subote tijekom Interlibera na Zagrebačkom velesajmu odvija se još jedan sajam, World Education Fair. Kako samo ime kaže, to je sajam svjetskog obrazovanja na kojemu ćeš imati priliku iz prve ruke saznati sve što te zanima o studiranju vani. Ukoliko ti treba još nekoliko razloga zašto posjetiti upravo ovaj sajam, donosimo i to u nastavku.

World Education Fair

World Education Fair održava se 16. i 17. studenog na Zagrebačkom velesajmu u sklopu Interlibera. Razloga za dolazak je mnogo, a mi izdvajamo 5 najzanimljivijih:

1. razlog: Ovo je pravo mjesto ako se još uvijek premišljaš o studiranju u inozemstvu.

Na ovom sajmu s besplatnim ulazom, možeš dobiti odgovore na brojna pitanja, poput koje programe možeš sve upisati, koliki prosjek ocjena moraš imati ili koliko novaca ti je potrebno za život vani. Upravo ove informacije mogu biti ključne za izbor tvojeg daljnjeg obrazovanja.

2. razlog: Work and Travel USA.

Idealna prilika za doživjeti SAD – malo radiš i zaradiš, a zatim putuješ. Zvuči idealno? Sve ostale detalje možeš saznati na World Education Fairu. Uz to, dobivaš 30$ popusta na prijavu za ovaj program i besplatnu garanciju u slučaju odbijanja vize.

3. razlog: Besplatne pripreme za IELTS ispit.

Ako si već siguran da odlaziš studirati u inozemstvo, onda trebaš položiti ispit engleskog jezika. Upravo na obrazovnom sajmu World Education Fair možeš osvojiti jedan od 5 pripremnih tečajeva za IELTS ispit koji se održavaju u Zagrebu. Ako pak nisi među 5 sretnih dobitnika, svi posjetitelji sajma će dobiti 5% popusta na navedene pripreme.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Posjetili smo nekoliko nizozemskih sveučilišta: Pogledajte kako izgleda studiranje po mjeri studenata

4. razlog: Popust na jezične tečajeve u inozemstvu.

Osim što ćeš dobiti pune informacije o tečajevima stranih jezika u inozemstvu, nudi ti se i prilika da dobiješ do 10% popusta za to.

5. razlog: Pune informacije o 65 institucija iz 11 zemalja.

Bilo da se radi o fakultetu ili čak srednjoj školi u inozemstvu, na World Education Fairu možeš dobiti odgovore na pitanja o obrazovanju vani. Uz to, na sajmu će biti i predstavnici nekih od najboljih svjetskih obrazovnih institucija, tako da pravu informaciju teško možeš propustiti.

Za točke pod brojevima 2., 3. ili 4., kako bi mogao doći do navedenih pogodnosti, kao što su popusti, potrebno je prijaviti se unaprijed.

World Education Fair odvija se 16. i 17. studenog u Kongresnoj dvorani na Zagrebačkom velesajmu. Organizator ovog sajma u Hrvatskoj je agencija Integral Edukacijski Programi, a cijeli program možeš pogledati na ovom linku.

Kako bi si što bolje dočarao studiranje u inozemstvu, pogledaj video koji smo snimili na našem kratkom istraživačkom izletu po nizozemskim sveučilištima.

5 razloga zašto posjetiti sajam svjetskog obrazovanja
Share via
Copy link
Powered by Social Snap