Pretraga

Besplatne pripreme za državnu maturu Effectus učilišta i Srednje.hr!

A- A+

Do kraja prijava državne mature ostalo je svega par dana, a mnogi srednjoškolci već razmišljaju o ispitima na maturi. Zbog toga vam donosimo projekt ‘Na mladima svijet ostaje’ koji je nastao u suradnji Visokog poslovnog učilišta Effectus i portala Srednja.hr. Ovaj projekt nudi besplatne pripreme za polaganje državne mature svim maturantima koji žele na što pripremljeniji dočekati nadolazeće ispite mature.

Projekt ‘Na mladima svijet ostaje’ je nastao u suradnji Visokog poslovnog učilišta Effectus i portala Srednja.hr. Ovaj projekt je društveno korisnog karaktera te obuhvaća dva smjera djelovanja. Prvi dio se odnosi na provođenje besplatnih priprema za polaganje državne mature za sve kandidate koji su odabrali predmete potrebne za upis ekonomskih i pravnih studija. Radi se o hrvatskom i engleskom jeziku više razine, te matematike na nižoj razini.

Program priprema bit će organiziran tijekom petnaest subota od 2. veljače do 8. svibnja 2013. godine.
Osim ovih besplatnih priprema za maturante, Visoko učilište Effectus organizirat će i besplatne radionice koje će se prema iskazanom interesu škola provoditi u srednjim školama u Zagrebu i okolici.

Teme koje škole mogu odabrati za svoje učenike su sljedeće:

Kako s pravom biti u pravu?

Što trebam znati o novcu?

Teorija igara: kako igrati ozbiljne poslovne igre?

Poslovna analiza na novi način: kreativnost, kreativnost i kreativnost

Ovim projektom se organizatori nadaju kako će i doprinijeti uključivanju mladih u akademsku i poslovnu zajednicu te se svi zainteresirani srednjoškolci i škole mogu za više informacija obratiti na mail [email protected] ili pak potražiti informacije na stranici Effectus učilišta.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap